Краят на BETFAIR! 20.08.2019г.

2
171
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Краят на BETFAIR! Британският букмейкър, който до скоро имаше лиценз за България, скоро няма да бъде достъпен на наша територия. Това стана ясно след като държавната комисия по хазарта (ДКХ), отказа да поднови лиценза на букмейкъра. Заседанието е било проведено на 9-ти август 2019г. Повече за новината научете долу!

Потребителите на Бетфеър няма нужда да се тревожат! В България има достатъчно качествени букмейкъри, с които да започнат на чисто. Нека Ви предложим нашия начален Ефбет бонус код, с който да започнете с 200 лева в Efbet.com!

Стъпките за взимане са прости! Натиснете върху бутона долу и се регистрирайте! Вашият бонус код ще бъде въведен автоматично.

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Какво точно се е случило?

През 2014 година, Бетфеър стана първият чуждестранен букмейкър, който получи петгодишен лиценз, да оперира на българския пазар. Официално на 19 февруари тази година този лиценз изтече. Трябваше да се вземе решение дали да бъде подновен или отхвърлен. Държавната комисия по хазарта взе второто решение. От тогава всякакви залози, спортна борса и т.н.- са недостъпни в сайта.

Успокоителното тук е, че всички потребители имат достъп до сметките си. С други думи никой не е бил ощетен от гледна точка на сметка. Вашият баланс спокойно може да бъде изтеглен от вас и внесен в някой друг онлайн букмейкър, какъвто е Ефбет.

Нашият съвет е да се доверите на българските букмейкъри, тъй като те нямат риск от прекратяване на лиценза. Другият плюс са всички транзакции и т.н., които стават в пъти по-бързо. А от гледна точка на качество няма никаква разлика. Следете блога на Бонус Кодове за повече новини около сайтовете за онлайн залози, достъпни за българския пазар.