Новият филм за Джеймс Бонд излиза през април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
180
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с участието на Даниел Крейг като 007 ще бъде наречен „Няма време за умиране“ и ще излезе през април, съобщиха от продуцентската компания.

В този епизод от шпионска сага Бонд ще бъде изваден от пенсиониране от своя приятел и агент на ЦРУ Феликс Лейтер, за да започне коварна мисия за спасяване на отвлечен учен, според официалното обобщение на сюжета.

Заснемането вече е в ход, но е затрупано от проблеми, предаде АФП.

Експлозия в британските студия Pinewood през юни разтърси един от филмовите площадки, причинявайки щети и леки наранявания.

Вестник „Сън“ съобщи, че взрив е разтърсил снимачната площадка след объркана каскада, сваляйки част от покрива и няколко стенни панела.

Крейг – който ще играе легендарния шпионин за пети път – по-рано трябваше да се подложи на лека операция на глезена след контузия при заснемане на сцена в Ямайка.

Носителят на „Оскар“ Рами Малек ще изиграе злодеят в дългоочаквания филм, в който ще участва и френската актриса Леа Сейду.

Продукцията също нееднократно се забавя заради спорове около сценария, а спечелилият Оскар режисьор Дани Бойл се отказа от проекта миналата година.