Звездна спалня – как да постигнем този неповторим ефект

5
306
Добави коментар
seoslav
seoslav

Искате спалня, като на филмова звезда? Целта не е непостижима

Много пъти ни се е случвало да разглеждаме с копнеж снимки на домове на известните личности и да въздишаме с надежда да живеем в подобен лукс и разкош.

От нищо – нещо

Мисията е напълно изпълнима. Не е необходимо да разполагате с хиляди за обзавеждане на спалнята, за да получите желаното. Основното, което трябва да направите, е да обърнете по-специално внимание на основните детайли и да се опитате да ги пресъздадете, чрез по-достъпни материали. Никак не е трудно. На пазара за мебели се предлага неизброимо разнообразие от стилове и варианти. Единственото, което е необходимо, е да се поровите малко повече из брошури и каталози.

Спални за всички, в голям ценови диапазон, от Монема.

Друга хитра опция е да си направите поръчка на желаната мебел. Цените варират според материалите на изработка, което ви предоставя чудесна възможност да се сдобиете с желаното, съобразявайки го със средствата, с които разполагате, без да влизате в дългове.

Сръчни изобретатели

Винаги можете с малко повече въображение и сръчност сами да си изработите ефектен аксесоар, който да наподобява това, което сте харесали. Не забравяйте: понякога материалите са всичко, на което трябва да обърнете внимание. И с по-евтини такива, може да постигнете очаквания резултат, който сте харесали.

Не всеки може да си позволи интериорен дизайнер и наемането на най-скъпите мебелни къщи в изработката на качествено обзавеждане. Но всеки с малко повече находчивост и въображение може да постигне вида на дома си, към който се стреми.

Малките детайли и тяхната голяма роля в интериора

Научете се да обръщате специално внимание на някои от малките детайли, когато обзавеждате дома си. Често пъти те са най- атрактивни и интересни от пръв поглед, което ги прави определящи при създаването на желаната атмосфера. Не претрупвайте прекалено много. Веднъж избрали насоката и стила на обзавеждане, опитайте се да се придържате към него, за да  не се получи хаос от съчетания и цветове.

Не е задължително да следвате само една линия на мебелиране, но всичко трябва да се допълва взаимно поне в най – общи линии, ако искате да се радвате на издържан стилово и модерен дом.

Прибягването до редица трикове ще ви помогне да направите евтините материали да изглеждат на ниво. Не си мислете, че обстановката зависи само от влагането на солидни средства. Ако все пак срещате затруднения в тази област, може да прибегнете до консултация със специалисти, които ще ви насочат към правилните продукти.

Когато се отдадете на проекта от сърце, със сигурност ще бъде увенчан с успешен край, който ще радва ежедневно със своята оригиналност и находчивост не само  семейството, но и близките и приятелите ви.

За статията:

Заглавие:

Звездна спалня – как да постигнем този неповторим ефект

Описание:

Много пъти ни се е случвало да разглеждаме с копнеж снимки на домове на известните личности и да въздишаме с надежда да живеем в подобен лукс и разкош.

Автор:

Иван Петров

Издател:

RozovaDolina.Net

Лого: