Културист-гей втрещи във „Фермата” (СНИМКИ) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
194
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Късно вечерта на 6 септември започна „Фермата” по bTV.Петият сезон на фермерското риалити даде сериозна заявка да е лидер този сезон, като показа много интересен кастинг.

Сред най-запомнящите се участници е културистът Тихомир, който от 8 години живее със своя приятел на семейни начала. „Такава любов като нашата се среща веднъж на милион“, казва той.

Тихомир още в следващото предаване ще се изправи срещу друг участник –Иван от Разлог, който често пълни криминалните хроники по вестниците, в дуел за оставане във „Фермата”. Един от тях ще трябва да си тръгне завинаги.

Вдовицата на подземен бос във Варна Михаил Манолов, по-известен в подземния свят като Мишо Чешкия,  въобще не се появи в началото на „Фермата” заради инцидент, но дали ще я видим през следващите дни, предстои да разберем.

Сред другите интересни участници в предаването по bTV са още Саня Борисова, майката и дъщерята Дана и Велислава и мис Силикон Мариана Маринова.