Разглобяват „Шоуто на Слави“ (СНИМКИ) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
216
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Емблематичният ескалатор вече е в историята

Чукове и бормашини довършват студиото на „Шоуто на Слави“

След кратката лятна ваканция в bTV с пълна пара текат ремонтни дейности по снимачните площадки. Майсторите са насочени основно към студиото на Слави Трифонов, което след 19 години опустя. Емблематичният ескалатор, по който шоуменът слизаше всяка вечер, вече е в историята. На негово място зее дупка. Кадри от разрушеното знаково пространство сподели певецът Миро. Той милее за миналото, когато е бил гост на едно от най-гледаните предавания в родния ефир, пише „България Днес“. Изпълнителят разходи виртуално почитателите си зад кулисите на помещението. На видеото ясно се вижда – домът на Слави през последните години се е превърнал в строителна площадка. Какво ще изникне на негово място, така и не става ясно.

Освен дивана и бюрото си Дългия не е взел нищо друго със себе си. На сцената, на която се изявяват музикантите от „Ку-ку бенд“, са останали пустеещите им столове, а тези на публиката най-вероятно ще събират прах в някой от складовете на телевизията.

Слави Трифонов обяви в последното си шоу в ефира на Би Ти Ви, че създава собствена медия. Телевизията трябва да стартира на 16 септември. Освен с телевизия Слави ще развива и собствен политически проект, който според политолози няма да успее да набере сила до местните избори.