Eфбет залози на покер! | Efbet Live Games 13.09.2019г.

3
203
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Eфбет залози на покер! Тъй като броят на покер играчите в България нараства, решихме да Ви представим покер залозите в българския онлайн букмейкър- Ефбет. Тъй като няма отделен раздел, какъвто можем да срещнем в по-големите сайтове като Бет365 или ПокерСтарс, ние ще Ви разкажем какво точно преставлява. Намира се в секцията за игри на живо. Повече за това как да залагате, научете тук!

Като започнахме на вълна Ефбет, държим да Ви представим и нашия бонус за нови клиенти. От доста време насам, началният бонус е удвоен и сега е на максимална стойност от 200 лева. Вземете начален Ефбет бонус код от бутона долу, или натиснете върху линка!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

ЕФБЕТ ПОКЕР НА ЖИВО

Ще започнем със следното: в сайта на Ефбет НЯМА покер игри, в които да играте директно срещу други играчи. В покера, предлаган от Ефбет, Вие играете само срещу казиното.

Как да намерите Покер На Живо? След като посетите сайта на Ефбет, от най-горното меню избирате “Live Games” (ограденото със зелено). Когато отворите раздела с игри на живо, следва да изберете от долното меню “Залагане на покер”(посоченото с жълтата стрелка). Ако сте изпълнили тези две стъпки правилно, Вие ще бъдете насочени към Покер играта на сайта.

Какво Ви очаква?

Покерът на живо е доста доближен до този срещу истинските играчи. Вие разполагате с карти, които Ви носят  нещо като коефициент. Опциите за залози не са никак малко. Може да залагате на няколко видяни ръце, както и на тъмно. Относно правилата за бои и комбинации- по никакъв начин не се различават от класическия Texas Hold’em покер.

Нашето мнение

Покер играта на живо, предлагана от Ефбет, е една чудесна възможност за залог. Далеч не е чист късмет, а изисква истински познания за играта, каквито се ценят сред играчите на покер. Следете блога на Бонус Кодове за повече новини около сайтовете за онлайн залози.