Хороскоп за днес – 16 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
228
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен 21 Мар – 20 Апр

Родители и деца влизат в конфликт на първия учебен ден. Ще се наложи да отсъствате от работа, за да присъствате на тържеството в училище. Във ваше отсъствие се очертават проблеми на работното ви място. Дано има на кого да се доверите. Ще имате и повод да почерпите, но ще се почувствате и притиснати до стената от нечии претенции, изисквания и разпореждания.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден на виното и камбаната. Децата тръгват на училище, а родителите ще се почерпят за старта на новите си творчески инициативи. Чакайте обаждане, което ще промени намерения и решения, ще ви свърже с подходящите за бъдещето ви хора и ще поднови печеливши връзки. Не губете чувството си за мярка. Искайте и давайте според нуждите и възможностите си. Не отивайте в крайности.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес за децата бие училищната камбана, а за възрастните ще има обаждания и съобщения, които може да ви донесат нова работа и допълнителна заетост, за която по-добре ще ви се плаща. Сключените договори ще подсигуряват изгодни условия и за двете страни. От голямо значение е  дозировката в разговори и отношения. Не губете присъствие на духа и не отивайте в крайности.

Рак 22 Юни – 22 Юли

С лекота се придобива една особена вътрешна освободеност. Това, което не сте могли да кажете вчера, днес ще си го позволите, но да си знаете, че ще си създадете проблеми. Бъдете пределно дипломатични в разговори и коментари. Ще уредите нещо важно за отношенията и дейността си, но в процеса на работа ще си създадете други два проблема. Съветът е да „не си подритвате канчето”.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на големият ви успех. Ще получите чакани съобщения, ще направите стабилизираща крачка, ще срещнете подходящите хора и ще подпишете изгодни договори. Каквото не успеете да свършите насрочете го за утре в първите часове на работното време. След това влизате в източваща силите, парите и ресурсите ви програма. Днес намерете време за всеки и за всичко важно и неотложно.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за нови творчески и инициативи. Всичко предприето ще носи ползи и късмет. Ще имате повод да се почерпите с близки и приятели. Изискването е да не губите чувството си за мярка. Не отивайте в крайности с обещания, действия и забележки. Ще извлечете големи ползи и облаги от всяка среща и разговор. Ще се разберете по условия на ремонти, цени на стоки и услуги.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

16-и. Получавате вести, за които ще пророните сълза и дано да е от радост. Родените около 10-и октомври може да изпият една студена вода във връзките и да изпаднат от една класация. Но да си знаете, че загубеното в този ден двойно ще ви се върне в бъдеще и ще донесе протекциите, за които в момента не се досещате и дори не мислите. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

До обед лесно уреждате документи и получавате нужните екстри. Някой ще ви направи неочаквана услуга, ще ви даде нужната насока и информация спестяваща ви пари и усилия. Но от обед нещата ще се преобърнат, ще се превърнете в донор на нечии интереси и амбиции. Децата ще ви стоварят списък с нужните покупки за училище, ще се изнервите и ще направите куп грешки.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

16-и. Имате шанс да направите силен ход, да подпишете изгодни договори и да се срещнете с хора, с които ще работите в бъдеще и които ще подобрят материалното ви положение и социалния ви статус. Поне в една посока работата ви ще се отпуши. Ще постигнете желаните резултати и ще елиминирате конкуренцията. Вложете всичките си сили и таланти в интересуващата ви посока.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

16-и Опасността днес идва от желанието ви да постигнете нещо на всяка цена, без да се съобразявате с промените в средата, с наложените условности в работата и в отношенията. Не посягайте към алкохола и стимулантите. Нужен е самоконтрол във всеки момент, за да избегнете неприятните и агресивни обрати. Нека чувството за мярка да не ви напуска при всяка среща и разговор.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

16-и. Ще се случват събития даващи възможност да изпъкнете и да се наложите в средата си, да заемете подобаващото на знанията и ценза ви място и да получите заслужена награда за старанията си в миналото. Чакайте вести и предложения, за които ще почерпите. Ще бъдете одобрени и предпочетени за позиция, която чакате отдавна. Вечерта навлизате в рисков период.

Риби 20 Фев – 20 Мар

16-и предлага изгодни варианти за работа и бизнес. Ще ви се обаждат с делови предложения и с покана за съвместни участия. Не реагирайте емоционално и не взимайте решения, ако сте в състояние на афект или алкохолна еуфория. В този ден се освобождават залпово неконтролируеми енергии. Веселието може да прерасте в буйство и скандал.