За нас – политика, цели, ценности

1
109
Добави коментар
sabutombg
sabutombg

Noktoplastika.Net е елегантен онлайн магазин с всичко необходимо за маникюр и ноктопластика в салона и дома.

Предлагаме висококачествени продукти за професионална и лична употреба: гел лакове, гелове за изграждане, инструменти.

При нас ще откриете още: консумативи, материали за арт маникюр, UV и LED лампи, електрически пили и др.

Noktoplastika.Net предлага продукти, които прескачат на следващото ниво, като решават проблемите и неволите на клиентите.

Нашата гама козметика за маникюр и ноктопластика е с трайни качества, даваща по-висока удовлетвореност на напълно достъпна цена. Клиентите оценяват това още след първата употреба. Продуктите са професионални и напълно лесни дори и за начинаещи маникюристи или дами, за които маникюрът и педикюрът са хоби.

Нашите производители прилагат интелигентен подход при създаването на всеки отделен продукт за маникюр чрез иновативни формули с щадящи здравето съставки.

Като директен вносител, всички продукти са с етикети на български език, съгласно изискванията за козметика в магазините и употребата им в салоните за красота.

Ние сме изключителният вносител на три от най-добрите марки професионална козметика за салона: Silcare – Полша, Kodi – Украйна, гел лакове Mixcoco – Холандия и инструменти Сталекс – Украйна.

Noktoplastika.Net е изключителен представител на гел лакове Mixcoco за България, предлагащи изключително качество – покривност, лесна употреба, дълготрайност и палитра над 200 цвята. Noktoplastika.Net – Онлайн магазин

При нас пазаруват както маникюристи с дългогодишен опит, така и дами, които разчитат на себе си за блестяща визия. Нашите клиенти са дами, които са в крак с тенцендиите и последните новини от света на модата и козметиката.

Стараем се да откликнем на всяка ваша нужда чрез задълбочен анализ и познаване на често срещаните проблеми в салона. Целта ни е да предложим както изчерпателен асортимент, така и индивидуален подход с професионално обслужване.

За нас обратната връзка от клиентите е ключова за постоянното повишаване нивото на комуникацията, качествения и изчерпателен подбор от продукти. 

За всеки маникюрист от значение са високата продуктивност и креативност. Нашата козметика и материали за маникюр вдъхновяват, улесняват процесите и дават увереност за успешния резултат от всяка процедура.

Нашата мисия – щастливи клиенти