“Да свалиш Уолстрийт” – филмът, който ще изненада всички с историята си

1
197
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Да свалиш Уолстрийт” е една история, вдъхновена от истински събития, която ще ви изненада… и то приятно.

Идеята за филм, представящ живота на група стриптизьорки, никак не е типична и и както повечето зрители по света, когато чухме за него, не знаехме какво да очакваме. Звездният актьорски състав от Джей Ло, Карди Би, Констанс Ву, Кеке Палмер, Лили Райнхарт и Джулия Стайлс обаче няма как да не предизвика интереса на всички ни. Накрая се оказахме приятно изненадани.

Лентата дава интересна гледна точка за реалния живот на много хора от тази професия както днес, така и преди години. Сюжетът е разработен на базата на статия, публикувана през 2015 в списание New York Magazine, която описва историята на група стриптизьорки по време на кризата в Америка, които решават да измамят големите играчи от Уолстрийт.

Успяваме да се запознаем с  моралната дилема, пред която са изправени, с причините им да изберат този начин на живот, както и с всички останали трудности в ежедневието им.

Но същевременно, това е и история за едно истинско приятелство. Макар и то да е малко нетрадиционно в нашите очи, то олицетворява силата, която жените имат, когато се обединят.

Това, което най-много ни впечатли, обаче, беше актьорската игра във филма. Дженифър Лопес отново показа таланта си, но този път се въплъти в ролята, както никога до сега. В първата сцена, в която се запознаваме с нейната героиня, Рамона, забравихме, че Джей Ло всъщност не беше докосвала пилон до сега. Там тя демонстрира резултата след дълги репетиции за екзотични танци с Джоана Сапаки – бивш изпълнител и акробат от трупата на Cirque de Soleil. “Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това”, разказва Дженифър.

Едновременно с това играта на Констанс Ву, която е всъщност истинската главна героиня в историята, не отстъпваше по нищо. Карди Би, която с този филм дебютира като актриса, за съжаление видяхме за твърде кратко на екрана, така че трудно можем да кажем нещо за играта й. Но останалите актриси, както и впечатляващото внимание към детайла, правят “Да свалиш Уолстрийт” филм, който си заслужава да гледаме. Точно това и предизвика вълната от позитивни коментари, веднага след предпримиерата на филма.

У нас той идва в петък, 13 септември. Гледайте го, ако искате да се заредите с малко позитивна енергия, самочувствие и приятни емоции.