Паскал Дойчев – официален уеб сайт

2
507
Добави коментар
PaskalDoychev
PaskalDoychev

Завършва средното си образование в Математическата гимназия. В началото на своята кариера отваря магазини за GSM апарати, който бизнес в последствие прераства във внос и международна търговия на едро на GSM апарати и аксесоари с офиси в Дубай и Виена. Инвестира натрупания капитал в жилищно строителство в град София, а в последствие започват и инвестиции в туризма.

Първият построен хотел е през 2012 година в гр. Банско. След успеха му не закъсняват и останалите мега хотели във Велинград, София, Свети Влас. Въпреки, че бизнеса с Фитнеси „Pulse Fitness & Spa“ представлява по-малкия процент от бизнеса му, той определено е по-известен. Брандът е спечелил доверието на потребителите в сегмента и до ден днешен, въпреки навлизането на няколко световни бранда от индустрията на българския пазар, Pulse Fitness & Spa остава без аналог на предлаганите услуги, материална база и цена.

Благодарение именно на бранда „Pulse Fitness & Spa“, той става официален вносител за България и на най-големите производители на фитнес оборудване „Актив Джим“, които започва да продава и на други фитнеси в собствени магазини „Pulse Gym Shop“, както и on line в други държави. Към днешна дата заявка за франчайс на веригата фитнеси има от няколко места в България и чужбина, като за сега са одобрени и предстоят да се отворят 2 в Македония.