Хороскоп за днес – 23 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
152
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 23 септември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден, в който на всички нива в живота ви започват реформи. Дано произлизат от вас, а не са ви поднесени като неприятна изненада. На работното място може да очаквате конфликти, натиск и открита атака. Ориентирайте се към ремонти и подобряване на средата, в която работите и живеете. Ще ви притискат и ще притискате другите с изисквания. Ще се изнервите.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден с огромна градивна и разрушителна сила. Започнете с реформите на работното място. Подредете или променете персонала. Заемете се с фундаментални задачи в бизнеса и в творческата ви инициатива. Започнете ремонти и строителство, разширете производства и затворете производствения си цикъл. Ако остане в старите рамки на работа ще остане и със старата заплата.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Везните. Ден с огромна преобразуваща и регенерираща сила. Заемете се с фундаментални начинания, подпишете нов договор, регистрирайте фирма и патент, включете на пълна мощност личните и семейни резерви. Ще се справите със здравословен проблем и с конкурент, който ви мъти водата. И сексуалната ви енергия е на ниво.

Рак 22 Юни – 22 Юли

В този ден старото си отива, не се опитвайте да задържите статуквото. Вероятни са раздели, решение за заминаване и напускане на дома, страната и работата, която не носи пари и лично удовлетворение. Един от дните, в които коренно и от раз може да променим живота си и да завием в съвсем нова посока. Изпипвайте нещата и знайте, че няма да има връщане назад. Започнете диета.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за приключване, старото си отива. Време е да прегърнем новото, което чука на прага. Осигурете условия за новата си дейност и връзка. Време е да се постави основата и фундамента, да се започне ремонт и строителство, да се подреди наново професионалния пъзел и на всичко важно да се намери точното място. Не чакайте друг да ви свърши работата. Днес всеки работи за себе си.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

В организма ви се пробуждат заспали творчески и емоционални сили. Включете на максимална мощност двигателя на личната си амбиция. Ще получите някакво особено откровение как да се постъпи в дадена ситуация и как да се излезе от зациклянето. Огледайте се и започнете нужните промени и ремонти. Положете здрави основи на това, което ще градите в бъдеще. Поставете изискванията си на децата и партньора.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес старото се руши, статуквото отстъпва пред новото и прогресивното, пред нуждата от реформи и промени, които да облекчат не само работата и живота ви, но и отношенията в семейството. Вземете решение за преместване и ремонти, създайте си нова среда и намерете начин да пробиете обсадата, в която се намирате. Бъдете внимателни, ден на мечката и на мечешките услуги.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на откровение за наистина важните неща в живота. В организма ви се събуждат латентни сили. Ще се справите със съмненията и неувереността, с болестите и кризите, които отдавна ви мъчат, с проблемите у дома и на работното място. Включете в действие целия си резервен потенциал. Може да намерите или сами да си приготвите лекарство. Не се съмнявайте, в успеха.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес е много важно на каква база ще стъпите, какви договори ще подпишете и с какво ще решите да се занимавате. Сега е момента да се заложи фундамента на бъдещата ви работа и дейност, да се намери база, снабдители и доставчици, да се привлече квалифициран персонал и да се направи реклама. Ден за ремонти, преместване и строежи. Обхваща ви неустоимо желание за промени.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес няма да мине без трансформации, реформи, приключване на отношения или работа. Предстоят промени, които е добре лично да яхнете и ръководите, а не да чакате друг да ги задвижи в своя полза и интерес. Разчистете терена на връзките. От днес поне в една посока ще ви се наложи да действате самостоятелно. Не чакайте повече тате да носи, а мама да меси.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Денят влива свежа струя в живота ви, помага да вземете важни решения, да предприемете активни начинания и да направите печеливш ход. Сега е момента да се започне нова работа и дейност, която ще ви донесе радост и лично обезпечение. Ден на основата и фундамента. Всичко трябва да се прави здраво и функционално, за да издържи проверката на чувствата и времето.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на коренната реформа. Ще се събудите с някакво откровение за правилната посока, за мисията или за целта ви в живота. Следвайте вдъхновението си. Сега е момента да стъпите на нова база и да заложите нови основи за бъдещето. Някой ще го направи с нов договор, друг с нова връзка и нова любов, а трети с едно пътуване зад граница. Действайте активно, променете живота си.