Обосновани прогнози за 27.09

1
181
Добави коментар
disgame2ez
disgame2ez

Read Time5Seconds

Стоук – Нотингам В момента Стоук са в лоша ситуация. След първите 8 кръга те са на точка преди последния в класираното Хъдърсфийлд. Все още са без победа, като записаха 2 равенства и 6 загуби. В тези 8 мача те отбелязаха 7 и допуснаха 17 гола, което е над 2.5 гола средно на мач. Този мач срещу по-силен противник ще бъде истинско предизвикателство за тях.

От друга страна, Нотингам постигна добри резултати. Те са на 6-то място в таблицата с 4 победи, 3 равенства и само една загуба до момента. В последните 9 поредни мача защитата им свърши невероятна работа и те останаха непобедени. В този период, допуснаха само 4 гола. Те знаят как да контролират играта и да задържат преднината, така че ако вкарат първи, аз вярвам в тяхната победа. Чудесен коефициент за двойка 3.30. Прогноза: 2

Виляреал – Бетис

В мачовете помежду си през годините няма доминиращ отбор. От последните 20 мача, които са изиграли, Бетис печели 10 пъти, а Виляреал печели 8 пъти. Уповавайки се на статистиката и традициите, срещите, завършваща с равенство, не са нещо, което виждаме често в техните мачове.. Нещо, което обикновено виждаме, е липса на гол в почти всеки мач. В момента и двата отбора са в средата на таблицата, като Вилареал е малко напред. Те са на 7-мо място със съотношение 12:8. От другата страна, Бетис е на 14-о място само с голова разлика 6:9. Прогнозата за победител тук би била трудна работа. Учудващо за мен, коефициентите за победа на Виляреал са сравнително ниски. Мисля, че най-сигурният залог е под 2.5 отбелязани гола с коефициент 2.30 в бет 365.

Юнион Берлин – Айнтрахт Франкфурт

Юнион Берлин е на 14-то място с една победа, едно равенство и три поражения. Последният им съперник беше Байер Леверкузен, в който Юнион Берлин бяха гости. До края на първите четиридесет и пет минути Байер Леверкузен имаше два гола предимство. В шестдесет и първата минута Себастиан Полтър замени Маркус Ингварцен, но той игра само три минути, защото реферът му показа червен картон. Байер Леверкузен заслужено спечели този мач.

Айнтрахт игра у дома срещу Борусия Дортмунд. На почивката, резултатът беше 1-1. В 66-тата минута Борусия отново взе преднина и една минута преди крайния сигнал Томас Делани си отбеляза автогол, като по този начин постави крайното 2-2. Резултатът от мача беше добър за Айнтарахт, въпреки че Борусия може заслужаваше да спечели този мач. Айнтрахт не е победен у дома, но като гости имат две поражения. Мачът срещу Юнион Берлин е перфектна възможност да грабнат три точки. Това няма да е лесна задача тъй като Юнион Берлин успя да победи Борусия Дортмунд у дома. Мисля, че можем да пробваме следния залог: Юниион да победи Равенство няма залог с коефициент 2.10 в bet365. За по-смелите 1 /3.00/

Боависта – Тондела

Боависта имаше солиден старт на сезона. Имат 10 точки от 6 мача и мисля, че ще се напънат и да спечелят този мач. Това ще бъде решаваща игра за тяхната увереност. В момента Тондела са осми с 8 точки. Очаквам Боависта да доминира в тази среща от самото начало, тъй като те обичат да играят офанзивен футбол. Тондела играе по коренно различен начин. Те се затварят и разчитат единствено на контраатаки. Ще бъде заплетен мач, в който очаквам домакините да победят. Прогноза: 1 с коефициент 2.07 в Ефбет.

КуПС – Илвес

Много изиграни мачове помежду им. Първото, което се набива на очи е липсата на голове. В последните двубои обаче, виждаме резултатите да се въртят около 3 гола. В класирането КуПС са на челната позиция с 46 точки.

От другата страна Илвес е само на 3 точки зад съперника си. Имат 43 точки от 24 мача и ще се мъчат да се изравнят. КуПС играе пред своите привърженици у дома, така че работата на Илвес тук ще бъде още по-трудна. Анализирайки всичко това, вероятно най-сигурният залог е двата отбора да отбележат гол, тъй като тенденцията от последните им сблъсъци вероятно ще продължи. КуПС винаги вкарва вкъщи, а Илвес трябва да търси трите точки. Прогноза: Двата отбора да отбележат и коефициент 1.90 в Betfair.

0

0

About Post Author

0

0 %

Happy

0

0 %

Sad

0

0 %

Excited

0

0 %

Angry

0

0 %

Surprise