Блогът на Апостол Апостолов :: БЕСЕПАРЩИНИ

2
123
Добави коментар
tocco
tocco

                                                           ЧЕРВЕНИ ГЛАВАНАЦИ

 

 

Чутовен гаф допуснаха пиарите на БСП и ръководството на партийната телевизия БСТВ в разгара на предизборната кампания. Става въпрос за участието на бившият кмет на София Стефан Софиянски в ефира на частния национален канал в неделя привечер. Той бе гост на предаването „Гласове“ по покана на водещия Явор Дачков, където избухна с изявлението, че никога не би гласувал за Мая Манолова. Екс кметът от СДС се изцепи против кандидатурата на бившата омбудсманка, подкрепена от БСП.

 

„Вижте, аз винаги съм бил десен. И никога няма да гласувам за Мая Манолова. Ние няма как да гласуваме за Манолова, дори и това да е знак към ГЕРБ – това не е достатъчен аргумент. Мая Манолова е агресивна, но няма качества да бъде кмет на София“, хвърли бомбата Софиянски. С него предизвика гнева на симпатизантите и на Манолова, и на БСП. 

 

Водещият Дачков дори не прави опит да прекъсне Софиянски в експозето му срещу Мая Манолова и го оставя да довърши тежките си критики спрямо нея: 

 

„Тя не познава града, нека сме наясно. Ако бъде избрана Манолова, обликът на града няма да се промени“, добавя Софиянски и още повече вдигна градуса на напрежението…

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.