Българският бранд Dizain Baby разчупи стереотипите при бебешките легла на изложението Kind+Jugend 2019 в Кьолн

2
143
Добави коментар
teenews.eu
teenews.eu

 

Компанията залага на нови и функционални решения, които правят мебелите, предлагани от тях, използваеми и в дългосрочен план

 

Dizain Baby,  утвърден български производител и износител на бебешки и детски продукти, бе един от малцината представители на страната ни  /общо 6/ на провелото се през миналата седмица /19.09.2019 г. – 22.09.2019 г./  в Кьолн мащабно изложение Kind+Jugend. Под покрива на големия панаирен град в Германия среща си дадоха някои от най-известните и водещи компании, създаващи продукти за деца. Изложението бе посетено от над 24 000 посетители от 133 страни.

Българската компания, която участва в най-голямото детско изложение в Европа, предизвика сериозен интерес сред посетителите с възможността всяко легло, предлагано от нея да бъде с различна апликация. Акцентът попадна над новите цветове на кошарите – изцяло натурални в тъмна и светла гама, за да могат родителите по-лесно да впишат новите легла и комплекти в обзавеждането на дома си. Мебелите за деца, създавани от компанията, са предназначени за по-дълго използване и растат заедно с детето. Благодарение на лесната възможност за трансформация кошарката се превръща в юношеско легло, а за родителите високото качество и тази опция пестят редица средства.

Звездата на изложението за Dizain Baby бе новата кошара „Емма“, която е с две решетки и компактни размери – 60/171 см, като кошът заема 60/120 см от нея.

Компанията не пропусна да покаже и друг акцент от своята  продукция – новите спални комплекти, създадени от 100% ранфорс памук, както и новите спални комплекти от нежно плетиво. Те отлично допълват изцяло екологичните матраци на компанията, както и подматрачните рамки, които осигуряват отлична циркулация на въздуха и позволяват на конструкцията на леглото да „диша“.

Българската компания се отличи от всички с богатата функционалност на своите бебешки кошарки, които могат да се трансформират, но най-вече с качеството на изработка и богатата палитра от разнообразни модели и цветовата си гама. Основен акцент на щанда бе именно това – Dizain Baby да покаже множеството варианти за обзавеждане на бебешка стая и разбиване на стереотипа за досегашните еднообразни бебешки кошчета. Компанията залага на нови и функционални решения, които правят мебелите, предлагани от тях, използваеми и в дългосрочен план.