Palms Bet – FBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

4
356
Добави коментар
sapa84
sapa84

Тъй като компанията работи ексклузивно на българския пазар, тя се е фокусирала само върху най-популярните методи за плащане у нас, които са:

 

Дебитни и кредитни картиОфисите на EasyPayТерминалите на Кештерминал (може да се използва за депозиране, но не и за теглене)Банкови трансфериСайта за онлайн разплащания epay.bg

 

10 лв. е минималната сума за депозит, което е едно стандартно равнище за индустрията. Играчите с по-сериозни възможности пък ще се радват да научат, че няма никаква горна граница на депозитите.

 

Не такъв е случая при тегленията, при които максималната сума е 5 000 лв. (изключение правят само тегленията по банков път, за които тя е малко по-висока – 10 000 лв.). Когато става въпрос за тегления, имаме и малко по-висока минимална сума – 30 лв.

 

При депозитите в Palms Bet чрез дебитна или кредитна карта, EasyPay, Cshterminal и epay.bg, няма нито секунда разстояние между момента на извършване на транзакцията и попадането на парите по сметката ви. Единствено при банковите трансфери има забавяне в рамките на един или два дни.

 

При тегленията, изплащането става моментално при EasyPay и Epay.bg, докато, ако заявите теглене към банкова сметка или дебитна/кредитна карта, ще получите спечелените средства след 3-5 дни.

 

Друга добра новина за играчите е, че депозитите се извършват без никакви такси. Тоест, колкото пари бъдат изтеглени от вашата сметка, толкова ще попаднат в сметката ви в сайта.

 

Такъв е случаят и при тегленията, но това важи само за едно теглене в рамките на седем дни. За него компанията поема таксите, но за всяко следващо таксите ще си ги поемете вие.

 

Последното нещо, което трябва да знаете относно разплащанията в Palms Bet, е, че се изисква акаунтът ви да бъде верифициран преди да направите за първи път теглене от сметката си. Това е стандартна процедура при всички хазартни оператори на българския пазар.

 

Верификацията става като натиснете отново върху падащото меню при потребителското ви име и този път изберете “Верификация“. Оттам ще можете да качите изображение на вашата лична карта или на момента да заснемете такова през камерата на вашия смартфон или лаптоп. Може да ви бъде поискана и снимка на вашата дебитна или кредитна карта и извлечение от банковата сметка, ако сте ползвали картата си за разплащане в сайта.

 

След това, в срок от три дни служителите на компанията ще верифицират акаунта ви, стига данните от изпратените документи да съвпадат с данните от вашия профил. Ако има несъответствие, те ще се свържат с вас за доизясняване на случая. За да няма проблеми, просто внимавайте да не въведете грешни данни при регистрацията си.