АИТ Интернешънъл Транспорт – сухопътният транспорт за вашите товари

1
140
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Професионално обслужване с отговорност към околната среда и вашия бизнес

 

Услуги с безкомпромисно качество и бързина

АИТ Интернешънъл Транспорт е водеща компания в областта на международния транспорт и логистичните решения. От далечната 1995 година с грижа към клиента и постоянство в стремежа си да предлага услуги с високо качество и гъвкавост, успява да изгради репутацията си на коректен и уважаван партньор в транспортния бранш. АИТ Интернешънъл Транспорт е позиционирана в град Пловдив и е част от международната компания AIT World Group. Марката е добре разпознаваема в чужбина и е сред водещите компании за транспорт и логистика у нас. Дългогодишният опит в транспортните услуги и удовлетвореността на клиентите отличава бранда като предпочитан партньор в сферата.

Запазена марка на АИТ Интернешънъл Транспорт е безкомпромисното качество и бързина във всеки аспект от предлаганите услуги. Суперекспресната доставка, при която товарите се движат без прекъсване, до пристигане на пратката, позиционира компанията  като лидер в предлагането на експресен транспорт.

Компанията залага на модерно оборудване на превозните средства, което включва възможности за проследяване на пратки и за превоз на опасни товари. Висококвалифицирани шофьори осъществяват транспортна дейност в Европа и Турция. Те управляват регулярни групажни линии на частични товари по направления Испания – Португалия и Франция, и обратно до България.

Фирмата разполага със собствен сервиз, където се осъществява качествено техническо обслужване. Именно стремежът за развитие и добавяне на стойност за клиентите, водят до създаване на автосервизно звено. АИТ сервиз разчита собствен екип от професионални техници, които извършват ремонт и поддръжка на леки и лекотоварни автомобили. За да бъдат защитени товарите на клиентите, сервизът осигурява техническо обслужване на автопарка на АИТ Интернешънъл Транспорт.

 

Екипът като най-ценен ресурс за компанията

Важна роля за успехите на АИТ Интернешънъл Транспорт оказва сплотеният екип от висококвалифицирани професионалисти в транспортния бранш. За да подобри качеството на обслужване, фирмата следва политика за усъвършенстване на професионални знания и умения на своите служители.

„Екипът е най-ценният ресурс, с който разполагаме – той е сърцето на нашата компания. Непрестанно инвестираме в допълнителни обучения на служителите ни, за да разгърнем пълния им потенциал“ споделя Ангел Траков, собственик на АИТ Интернешънъл Транспорт и съучредител в Съюз на автомобилните превозвачи в Българи.

 За качеството на обучение на водачите на превозните средства следят специални инструктори в учебния център АИТ. Безплатното обучение и последващото предложение за постъпване на работа във фирмата е една от изключителните възможности за професионална реализация в транспортния бранш, която компанията предлага.

В стремежа си да предложи най-добри условия за работа, компанията осигурява за своите служители допълнителни социални придобивки, като на тяхно разположение е и специален детски кът за развлечение. Коректното отношение е водещ принцип в компанията и целият екип се придържа към него, а доверието между служители се пренася към клиенти и партньори.

Екипът редовно участва в състезания по мотокрос и писта супер байк. С цел подкрепа на мотоциклетния спорт в България, през 2013 година фирмата основава и собствен AIT Racing Team.

 

Отговорност към природата и екологични решения

АИТ Интернешънъл Транспорт застава зад борбата срещу глобалните екологични проблеми и подменя целия си автопарк с влекачи, отговарящи на стандарти EURO 6. Европейските стандарти за изгорели газове определят допустимите нива на замърсяване от всяко МПС. С всяка следваща категория се увеличават и изискванията. В момента най-високата норма за екологичност е EURO 6, а АИТ Интернешънъл Транспорт притежава всички специализации и сертификати за съответната категория.

В подкрепа на идеята за опазване на околната среда офисите и складовите бази на компанията използват енергоспестяваща енергия. АИТ сервиз работи с минимален разход, използвайки екологична енергия.

 

Гъвкави решения за складово пространство и офис площи

АИТ Интернешънъл Транспорт разширява своето портфолио от услуги в областта на транспорта и логистиката. Компанията създава модерен логистичен център с отлична локация и площ от 3000 кв.км. Базата на фирмата е регистрирана в БАБХ за съхранение на хранителни продукти, което превръща логистичния център в подходящо място за складиране на стоки от компании в сектора на хранително-вкусовата промишленост. АИТ Логистик предоставя гъвкави решения за всеки бизнес. Клиентът има възможност да избере най-ефективната за него опция, когато наема и заплаща за складови пространства. Тези услуги в съчетание с модерна визия, съвременно оборудване и коректно отношение, превръщат логистичната база в отлично място за изграждане на местен и международен логистичен център.

Освен складови помещения АИТ предлага гъвкави решения за работно място за малки, средни и големи компании, изключително подходящи и за бизнеси в IT сектора, електронна търговия, както и колцентърове. На разположение на бизнесите в региона е енергоефективна модерна сграда с близо 1000 кв.м офисни площи, шоурум, пространство за срещи и зона за почивка. Офис центърът се намира на удобна локация с осигурен паркинг и лесен достъп с градски транспорт.

АИТ Интернешънъл Транспорт предлагат комплексни и гъвкави решения за бизнеса. С утвърдени позиции на българския и международен пазар, компанията постоянно разширява своята дейност и гамата си от предлагани услуги. АИТ Интернешънъл Транспорт поддържа високи стандарти на обслужване и се отличава като коректен и надежден партньор както в сухопътния международен транспорт, така и в сферата на логистиката.