Новата логистична база в Пловдив – гъвкавост и грижа за клиента

1
153
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Модерната складова база на АИТ Логистик предлага съвременни логистични услуги за компании от различни индустрии и отрасли.

 

 

В стремежа си да затвори кръга от услуги в областта на транспорта и логистиката, в края на 2018 г. „АИТ Интернешънъл Транспорт“ откри нов логистичен център. Разположена на 3000 кв.м площ в индустриална зона “Тракия” в непосредствена близост до летище Пловдив, околовръстния път на града и автомагистрала „Тракия“, модерната складова база предлага съвременни логистични услуги за широк кръг от клиенти. Съчетанието от удобна локация в една от най-големите индустриални зони на града под тепетата, съвременна инфраструктура, модерни услуги и специално отношение и грижа към клиента прави логистичния център привлекателно за бизнеса място, подходящо както за местен, така и за международен логистичен хъб. Освен складови помещения логистичният парк на АИТ Логистик включва още административна сграда с близо 1000 кв.м офисни площи и шоурумове, които могат да бъдат отдавани под наем.

Складовата база е оборудвана със стелажи и товаро-разтоварна техника, чрез които могат да се извършват складови операции и крос докинг.

 

 

Услуги с безкомпромисно качество и грижа за клиента

Богатото разнообразие от услуги, предоставяни от логистичния център на АИТ Логистик, го правят атрактивно място за бизнес клиенти, не само от района, но и от цялата страна и чужбина. Центърът предлага целия спектър от дейности в логистиката, включително складиране, обработка на стоките (преетикиране, препакетиране, фолиране), сортиране на поръчки, комплектоване на групажни превози, организиране на доставката на стоки до адреси в цялата страна и в чужбина, договорна логистика и редица други. Товаро-разтоварните операции се извършват на рампи с механизирана техника и от превозно средство с мотокар с товароподемност 3,5 т. при стриктно съблюдаване на европейските стандарти за безопасност, а услугата крос докинг включва бързо и лесно претоварване с безплатен престой на стоките до 4 дни. „Достатъчно е клиентът да докара стоката до базата и от там отговорността за нея се поема от нас“, уверяват от АИТ Логистик.

Складовите пространства са снабдени с видеонаблюдение, което увеличава степента на сигурност и защитеност на съхраняваните стоки, а в допълнение АИТ Логистик предоставя застраховки на своите клиенти, гарантирайки безкомпромисно качество и доверие в обслужването.

При запитване логистичният център предоставя и различни други складови операции.

 

 

Гъвкави схеми за наемане и заплащане

Гъвкавостта и разнообразните възможности за наемане и съответно заплащане на складово пространство позволяват всеки клиент да подбере най-удачната и най-ефективна за неговия бизнес опция. Базовият модел включва наемане и заплащане на палетомясто за час, но от логистичния център предоставят възможност клиентът да резервира точно определен брой палетоместа за по-дълъг период време. Възможността да се запази например точна месечна квадратура и да се заплати само за използваното пространство е една търсена от бизнеса ценовоефективна опция, която позволява клиентът да спестява разходи за персонал, осигуровки, подемна техника, наем, електричество и други средства, свързани с поддръжката на един склад.

 

Друго атрактивно предложение към бизнеса е възможността да се подготвят и изпращат стоки на клиента от негово име директно до адреси в цяла България и цял свят по предварително подадени заявки.

 

 

Ползи и предимства за широк кръг бизнеси

От предимствата, предоставяни от логистичния център, могат да се възползват широк кръг компании от различни индустрии и отрасли. Фактът, че складовата база разполага с разрешително за складиране на храни към регионалната дирекция на БАБХ, прави услугите на АИТ Логистик изключително подходящи за компании в сектора на хранително-вкусовата промишленост. Производители и търговци на стоки със сезонен и/или несезонен характер, фирми, работещи в областта на селското стопанство, вносители на стоки от трети страни, производители, които имат нужда от складиране на суровина и/или готова продукция са само част от компаниите, които могат да ползват услугите на новооткритата, модерна складова база. Площите са изключително подходящи и за онлайн търговци, които могат максимално пълно да се възползват от услугата за доставка на стоки на определен адрес, извършвана от АИТ Логистик.

Гъвкавостта при наемане на площ за складиране и съхранение, отличната локация, обширната гама от услуги, модерната визия и съвременното оборудване са само част от предимствата, предоставяни на клиентите.

„Нашата мисия е да бъдем коректен и уважаван партньор, да поддържаме високи стандарти на обслужване и да бъдем гъвкави, ръководейки се от развитието на пазара и от потребностите на нашите клиенти. Персонално обслужване и 25 години стабилност и коректност е нашето водещо послание към партньорите ни“, споделя Ангел Траков, собственик на „АИТ Интернешънъл Транспорт“.

Ако се нуждаете от допълнителна логистична точка или разширявате вашия бизнес, направете запитване за складово пространство още сега.

 

–-

АИТ Интернешънъл Транспорт е водеща компания в областта на международния транспорт и логистичните решения. С 25 години стабилни позиции и коректност на пазара, фирмата предоставя услуги с доказано високо качество и гъвкавост, съобразена с нуждите на клиента. В стремежа си да отговори максимално на пазарните тенденции, АИТ Интернешънъл Транспорт добави през годините собствен учебен център, модерен парк с офиси площи и шоурум, както и автосервизни услуги към своето широко портфолио.

За връзка с АИТ Интернешънъл Транспорт

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 28А

+359 323 636 636

[email protected]

 

 

АИТ Логистик предлага модерна складова база с обща площ от 3000 кв. м, разположена на удобна локация в Пловдив с превъзходни комуникационни връзки. Базата разполага със съвременна подемна техника и осигурява широк спектър от логистични дейности. Гъвкавостта на предлаганите услуги, разположението на логистичния парк и разнообразните възможности за наемане от страна на малък, среден и голям бизнес го превръщат в превъзходно място за изграждане както на местен, така и на международен логистичен хъб.

Допълнителна информация и получаване на оферта

АИТ Логистик

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 59

+359 323 636 636

[email protected]