Манчестър Юнайтед – Ливърпул прогноза (20.10.2019 г.)

4
266
Добави коментар
sapa84
sapa84

Действащият европейски шампион е под влиянието на неспираема инерция от началото на сезона и отборът изглежда твърдо решен да сложи край на 30-годишното си чакане за титла от Висшата лига. Те спечелиха всеки един мач до сега, а някои от последните им победи дойдоха по особено драматичен начин. Пример – победния гол на Джеймс Милнър в 95-ата минута срещу Лестър.

В момента играчите на Юрген Клоп държат предимство от осем точки пред Манчестър Сити. Знаейки обаче способността на отборите на Пеп Гуардиола да вдигат темпото във втората половина на сезона, Ливърпул трябва да опитат да дръпнат колкото се може повече пред “Гражданите“.

Пътуването до “Олд Трафорд“ ще бъде добър показател за въпроса дали “Мърсисайдци“ са подготвени да се справят с огромното напрежение, на което трябва да устоиш, за да спечелиш първенството на Англия.

Дълги години положението бе обратното, но сега Юнайтед е в упадък, а отборът от Ливърпул се радва на едни от най-добрите си моменти за последното десетилетие.

Манчестър Юнайтед не взе трите точки в нито един от последните си пет мача. Те спечелиха само точка от последните три мача във Висшата лига и направиха равенства в Лига Европа и ЕФЛ Къп.

Така както стоят нещата, разчитаме на победа за гостите.