Как да направим дома си по – зловещ за Хелоуин?

1
188
Добави коментар
svetla58
svetla58

Един от най-забавните есенни празници, особено за малките, наближава. Хелоуин – черепи, паяжини, зловещи светлини, черни котки… Всичко изглежда много страшно, но всъщност това е още един ден в годината, в който можем да се позабавляваме, да внесем повече настроение в дома, независимо, че традицията за Хелоуин е западна.

Време е да помислим за идеи за декорация. Въпреки че можем да си купим много детайли, с които да украсим, нека има и такива елементи, които сами сме направили, като тези красиви дантелени свещи.

Купете бели свещи, които не капят при горене. От кинкалерия вземете няколко парчета черна дантела. Залепете я с лепило за свещите и готово.

Не забравяйте и за паяжините. Може да ползвате специален спрей за тяхната направа, но по-чисто ще бъде, ако върху лампата, масата или шкафа поставите черен фин шал, черен тензух. За финал поставете и няколко паячета, които може да закупите от парти магазините. Ето още една лесна и забавна идея за декорация. От парка вземете няколко паднали клонки и ги поставете във ваза. Върху тях завържете малки черни панделки (продават се черни панделки на метър във всяка кинкалерия).След това с помощта на бял лак за нокти, поставете по две точки. Ще се получат малки прилепчета.

 

Поръчай от тук маски, костюми и декорации за Хелоуин