Хороскоп за днес – 25 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
143
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 25 октомври 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес имате два варианта за действие. Единият е да действате директно и да постигнете своето без да се съобразявате с преградите по пътя, с чуждото мнение или желание. Тази политика ще е доста разрушителна, но ще ви свърши работа и ще помогне да постигнете целта. Но по-добрия и безболезнен вариант е да заобиколите проблема и човекът, който го създава. Търсете нов път.

Телец 21 Апр – 21 Май

Най-силният ви ден за периода. Тенденцията е всичко да потръгне с лекота, да сключите изгодни договори, да си издействате максимални екстри в интересуващата ви работа и посока. Постигате поне една важна цел. Преградите са лесно преодолими. Печелите симпатии и обирате овациите. Включете се в съвместни проекти и начинания. Ще откриете изход от неприятно и зациклено положение.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ще криволичите между желанията и възможностите си и тези на другите. Концентрирайте се върху основните си цели. Не се разпилявайте и до вечерта ще постигнете целта си или ще пристигнете там, за където сте се запътили. Потърсете нови съюзници за предстоящите битки. Ден на реката, а тя пълни коритото си от много извори и потоци. Приемете протегнатата ръка.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес от всяко положение може да се намери изход. Близо до вода ще получите прозрение, ще подредите пъзела на отношенията и отговорностите. Поне една работа ще потръгне и ще се уреди. Ще намерите начин да излезете от зациклена ситуация. Ще получите подкрепа по неочакван начин, от неочаквани места и хора. Връщате и ви връщат дълг. Планирайте пътувания.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес ще си проправите път през всякакви прегради, ще се измъкнете от неприятни задължения и положения, в които се чувствате пренебрегнати и ощетени. Планирайте пътувания и срещи на място. Опитайте да влезете в нова среда и не се колебайте да приемете подкрепата, която някой ви предлага. Добре е да се работи в екип, а още по добре е вие да оглавите дейността му.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес с лекота преодолявате всяка преграда и успявате да постигнете поне една важна цел. Не се отказвайте от намеренията си. Ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат с овации. Тенденцията е всичко да тръгне по правилата и да ви донесе придобивки. Подпишете нов договор, пътувайте, водете преговори на място. Ще уредите финансиране и подкрепа за важен проект.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Направете крачка напред в делови и личен план. Подпишете нов договор, уредете пътувания, Преместете се, създайте нови връзки и намерете начин да реализирате една важна цел или мечта. Няма да мине без сътресения и противопоставяне, но в този ден преградите по пътя са лесно преодолими. Ако с директен подход не става, просто заобиколете проблема или човека.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес ще намерите решение на всеки възникнал въпрос, ще се тръгне в правилната посока, ще се водят резултатни преговори и за двете страни. Ще излезете с чест от житейските неприятности и поне с едно неудобство ще се справите. Близо до вода ще получите прозрение за бъдещето и вдъхновение за предстоящите задачи. Ще се намери благоприятният за всички вариант.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес пътят ви криволичи между личните ви цели и намерения и намесите на околните. Не се отклонявайте от целта, независимо какви екстри и изкушения се предлагат. Приемайте само подкрепа, без намеса. Не са ви нужни съвети и предписания, а възможности и пари за осъществяване на личните ви проекти. За родените в третата декада предстоят благоприятни промени, пътувания и преместване.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Може да подпишете изгоден договор и да получите нужните ви пари, права и пълномощия. Ще получите и съдействие за решаване на неотложен семеен или професионален въпрос. Финализирате преговори и получавате нужния ви достъп до печеливши места и позиции. Приемайте покани и предложения. Посадете дърво или цвете.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Действайте активно и изпреварващо.  Подпишете нови договори и не се отказвайте от целите си. Може на моменти да ви забавят и притесняват колеги и служители, но до края на деня ще излезете с чест от всяка битка и ще постигнете нещо отдавна желано. Ден на лични открития. Интуитивно напипвате вярната посока. Доверете се на инстинктите и на усета си за хора и ситуации.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес всеки действа с амбиция, устрем и решимост. Ще има моменти, в които всичко ще върви спокойно и преговорите ви ще са успешни, но в по-голямата част на деня и вечерта ще попадате в задръствания или в бързеите на неочакваните промени и непредвидените проблеми, на които няма да знаете как да реагирате. В труден момент ще получите неочаквана защита и подкрепа.