Ретро класика в колекцията есен – зима 2019 на Tom Tailor

1
252
Добави коментар
svetla58
svetla58

Новата колекция есен – зима 2019 на немската марка Tom Tailor залага на ретро класиката, винтидж елементите, интерпретирани с модернистичен подход и носталгичните силуети от 70-те години.

Вълнуващ контраст носи комбинирането на модерните технологични трендове с естествените материи. Функционални тъкани, живи цветове и технически детайли се съчетават със спортния дух на активния начин на живот за една стилна зима. Женственият дизайн и романтичните принтове са водещи в дамската колекция, докато в мъжката акцентът е върху актуалния американски бръснарски стил.

Хамбург/Берлин април 2019. Новата есенно-зимна колекция на Tom Tailor ви отнася на пътешествие в миналото. Класическият дизайн и висококачествените материали, от вълна до деним, определят характера на колекциите, в които панталоните във всички стилове са ключов елемент. Студеният сезон може да бъде модерен, но и стилен и изискан. Елементите от активния начин на живот са стилни акценти, които могат да стоплят и най-ледените дни.

Дамската колекция на Tom Tailor носи вдъхновение от 80-те и градския начин на живот. Есента започва с мек, женствен вид, подвижни силуети и красиви детайли. Романтични цветя и карирани принтове в нови цветови комбинации осигуряват акцентите в макси роклите от шифон. Наборите на талията осигуряват изключително приятен за окото силует. Игриви панделки и дантелени елементи на яките допълват общата визия. Нежни нюанси от виолетово до тъмносиньо напомнят за зимното небе по залез, в комбинация с топлите тонове от приглушено розово и бургундско червено до свежо тревно зелено.

Колекцията включва панталони с широки крачоли с карирани принтове в нюансите на кафяво и синьо. Те идеално се комбинират с блейзър с двуредно закопчаване и тесни ревери в същата цветова схема. За ретро вид панталоните могат да бъдат съчетани и с късо вълнено карирано палто или яке от букле. Тъмните индигови дънки с колан са в центъра на всеки елегантен вид, допълнени от плетен пуловер с дантелени елементи и романтична блуза на райета, а бяло кожено яке дава завършващ топъл акцент на общия стил.

Като контраст зимната колекция е вдъхновена и от непримиримия дух на природата. Защитните връхни дрехи са задължителни за сезона, като стилът се фокусира върху функционалността и комфорта в ярки цветове. Плетени поло пуловери с норвежки мотиви се комбинират с монохромни парки в бяло или червено, осигурявайки сигурна защита от пронизващия студ.

Мъжката колекция на Tom Tailor започва с пътешествие до старите бръснарници на Ню Йорк от 60-те и 70-те. Груба кожа и плътен деним са символите на автентичността и типичния американски лайфстайл. Тесни джинси в тъмно индиго или черно акцентират върху класическия деним. Дънкови якета в сиви или сини нюанси са идеалният партньор за комфортния лежерен стил.

Светли и избелели цветове допълват деним визията, раздвижена от цветни ключодържатели на верига и декоративни елементи на талията. А бръснарската престилка се оказва неочаквания, но изключително подходящ акцент в цялостната визия. Карирани ризи, тениски и пуловери в топли цветове дават жизненост на стила, а винтидж усещането се допълва от якета с тесни кройки или ретро жилетки.