Eфбет Лига | Срещи от 14-тия кръг днес!

2
220
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Eфбет Лига | Срещи от 14-тия кръг днес! Този следобед ще се изиграят две срещи от българското първенство по футбол, което от скоро носи името “Ефбет Лига”. Продължете надолу, за да научите повече за коефициентите на срещата, както и за други важни подробности.

Ако все още нямате регистрация в сайт за спортни залози, ние Ви съветваме да се възползвате от нашия начален Ефбет бонус код, с който може да добавите до 200 лева към вашия нов акаунт. За да го вземете натиснете върху бонус бутона долу, а за повече информация около условията му влезете на удебеления линк!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

 

 

 

 

 

 

Ботев Пловдив – Арда Кърджали

Срещата между двата отбора е с начален час 16:00 и ще се играе на стадион “Христо Ботев”. Въпреки лошата форма на домакините, много от букмейкърите очакват победа от тяхна страна. Арда е на осмо място в класирането с равен брой победи и загуби, докато Ботев е с 12 загуби и само една победа от началото на сезона. Въпреки ниската им позиция в класирането коефициентите в Ефбет са:

1 победа за Ботев Пд – 2.30
Х за равенство             – 3.40
2 победа за Арда         – 3.20

Етър Велико Търново – ЦСКА-София

Срещата между двата отбора е с начален час 18:30, на стадион “Ивайло” във Велико Търново. Фаворитът според букмейкърите за спечелването на мача са гостите от София. Въпреки това има известна възможност за победа на домакините, която предлага добър коефициент. ЦСКА са четвърти в класирането, като имат победа в последната си среща. Етър заема деветото място със само три победи до момента. Коефициентите за краен изход от срещата в Ефбет са:

1 победа за Етър                 – 5.95 
Х за равенство                     – 4.05
2 победа за ЦСКА-София – 1.60

Това беше най-важното и за двете срещи от българското първенство. Не спирайте да следите нашият Бонус Блог, за да получавате актуална информация за случващото се около големите онлайн букмейкъри за България. Разгледайте и нашето предложение за начален Ефбет казино бонус!