Подаръци за Гости на Сватба – Дар Птица

1
198
Добави коментар
podaracizasvatba
podaracizasvatba

Може да видите подробна информация за всеки един сватбен продукт на отделна страница в онлайн магазин Дар Птица. Знаем колко е важно за младоженците подаръкът им към гостите да бъде личен и дълго да напомня за сватбата. Затова повечето ни сувенири могат да бъдат персонализирани по желание на клиента:

Изписване на имената на младоженците или техните инициали както и датата на сватбата.Добавяне на снимка на младоженците към част от подаръчетата за гости.Изготвяне на цялостен дизайн обвързан с дизайна на сватбените покани.Избор на цвят на панделка подхождащ на цветовете на сватбата и др.

Стремим се максимално да удовлетворим желанията на своите клиенти, за да бъде споменът от сватбата още по-приятен и траен. Знаем, че всеки детайл е важен за младоженците и затова обръщаме внимание и на най-дребните елементи, когато изработваме и подготвяме всички наши подаръчета за гости! Няма значение дали тези сувенири са за сватба, кръщене, моминско парти или фирмено събитие. Винаги се страем крайният резултат да е безупречен.

Изпращаме всички пратки с Еконт до София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Добрич, Благоевград, Шумен, Кърджали и всички останали малки и големи населени места в цяла България. За момента, не изпращаме пратки в чужбина. Когато получим поръчка от клиенти живеещи в чужбина, обикновено се разбираме да изпратим готовата поръчка до техни близки в България. Плащането става при получаване на пратката след преглед. Ако клиентите желаят могат да платят и по банков път. В редки случаи искаме 50% капаро, когато поръчките са по-трудоемки и големи както и ако преценим, че имаме нужда от допълнителна гаранция за направената поръчка. Стандартната ни практика е да не взимаме предварително пари от клиентите. Започваме с изработка на персонализирани поръчки за подаръчета едва след като уточним всички детайли с клиента по телефон или e-mail. Казваме каква ще бъде крайната цена и крайният срок за доставка на поръчката и когато клиентът потвърди поръчката започваме с нейното изпълнение.

Повечето ни подаръци за гости на сватба са ръчно изработени, което ги прави още по-уникални. Стараем се те да бъдат интересни и нестандартни, за да впечатлят максимално гостите на събитието и нито едно сувернирче да не остане по масата след края на тържеството. Черпим вдъхновение от западните сватби, но голяма част от подаръците ни са изцяло с наш дизайн и могат да бъдат поръчани единствено в онлайн магазина ни. Те са уникални за България. Едни от най-търсените ни сватбени сувенирчета са изцяло измислени от нас, с което сме много горди.

Сватбени Сувенири на Достъпна Цена

Предимството на подаръчетата за гости предлагани от магазин Дар Птица е, че те са нестандартни и различни, а освен това са на достъпни цени. Ще се убедите сами, че освен евтини подаръци за гости на сватба, предлагаме също и много стилни и нежни ръчно изработени подаръци и други аксесоари за всякакви събития. Те са подходящи както за български гости, така и за гости от чужбина. За по-големи поръчки е необходимо да се свържете с нас поне две седмица преди събитието. Изпращаме пратки за цяла България с куриерска фирма ЕКОНТ с наложен платеж. Имате право на преглед преди да заплатите, който и да е наш продукт. При поръчки на стойност над 100 лв получавате безплатна доставка до офис на Еконт.

След като вече знаете какви подаръци за гости на сватба и други събития предлагаме, може да видите как изглежда всеки един продукт като посетите съответната му страница. Всички снимки са правени от нас и затова подаръчетата изглеждат точно като на снимките. Подробно описваме характеристиките на всеки един продукт и размерите, за да знаете точно какво ще получите. Освен това, всяка пратка е с право на преглед, за да се убедите, че всичко изглежда така както сме го обсъдили. Понякога клиентите не четат внимателно описанията на продуктите и пропускат да видят какъв е размера им. Затова ви съветваме да обръщате внимание на описанието на подаръчетата, защото там сме описали детайлите и не искаме да се чувствате подведени. Затова и снимките са реални правени от нас и дизайните са такива каквито ги виждате на тях.

Идеи за Сватбени Подаръци за Гостите

В сватбения магазин на Дар Птица ще откриете много интересни идеи за сватбени подаръци за гостите. Предлагаме ръчно изработени подаръчета, сватбени подаръчета от стъкло, сувенири за спомен от сватбения ден. Ще откриете още много идеи за малки подаръчета за сватба в категория СВАТБА.

Отделяме нужното време, за да изпипаме детайлите на всяко подаръче. Винаги спазваме сроковете за изпълнение, които даваме на клиента и за над 5 години нито веднъж не сме изпуснали крайния срок на поръчка. Обикновено изпращаме поръчките дори по-рано от крайния срок, за да са по-спокойни клиентите. Предлагаме и опция за експресна изработка на сватбени сувенирчета срещу допълнително заплащане. Част от продуктите ни имаме налични, така че можем да ги изпратим при първа възможност. Голяма част от продуктите в категория МОМИНСКО ПАРТИ са готови за изпращане до 24 часа от поръчката. Свържете се с нас и ни попитайте за срока на изработка на конкретния продукт, който сте си харесали. Ние ще ви кажем кога най-късно ще са готови подаръците за гости преди вие да потвърдите поръчката.

Освен БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт при поръчка над 100 лв, можем да Ви предложим специална отстъпка на някои продукти ако поръчате по-големи количества. Свържете се с нас от секция КОНКТАКТИ в менюто и ще обсъдим възможните варианти.

За да помогнем на бъдещите младоженци, ще отговорим на някои често задавани въпроси свързани с подаръците за гости на сватба:

Кога се подаряват подаръчетата на гостите?

Подаръците за гости на сватба се поставят пред мястото на всеки гост в ресторанта или се оставят на видно място, от където гостите да си вземат сами подаръче.

На всеки гост ли се подарява подаръче?

Прието е всеки гост получава подарък. Има вариант сувенирът за спомен да бъде един за цялото семейство. Може да бъде различен за мъжете, жените и децата.

Какви подаръци да подарим на гостите?

Има практични подаръци за гости на сватба, които те могат да използват в ежедневието като солничка, отварачка и др. Друг вариант са забавни сватбени подаръци за гости.

Как да си направим подаръци за гостите?

Можете сами да си направите подаръци за гостите на сватбата ако разполагате със свободно време. Трябва да сте сръчни и да си набавите необходимите материали. Има вариант да закупите сватбени сувенири и след това да ги декорирате сами в цветовете и темата на сватбата.

Колко струват подаръците за гости на сватба?

Цените на подаръците за гости на сватба варират от 0,50 лв/бр. до 10 лв/бр. Цената зависи от вложените материали, време за изработка и оригиналност.