„Триадица”, частният район на Радан Кънев :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
190
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Съдружникът на Радан Кънев във Адвокатска кантора „Кънев и партньори“ – Димитър Божилов за втори път се опитва да стане кмет на  район Триадица. Партньорът  на Радан Кънев е издигнат от „Демократична България”. На  предишните избори през 2015 година Божилов пак беше кандидат и загуби. Учудващо е дори и за симпатизантите на ДСБ, упорството с което Радан Кънев налага своето протеже. Изглежда, че няма друг от средите на ДСБ, който да има някакви качества, че Божилов е толкова незаменим.

Всъщност схемата на Кънев е прозрачна.Той е едновременно шеф в ДСБ, евродепутат и управляващ Адвокатското дружество. Връзките и контактите, които има с шефа на Върховният касационен съд Лозан Панов, може да са добре дошли за клиентите и делата, които води кантората. Съдружникът на Кънев, Димитър Божилов иска да вземе район „Триадица”. Там са и голяма част от седалищата на правосъдната система. Влиянието на  кантората „Кънев и партньори” със сигурност ще се увеличи ако Божилов стане кмет на Триадица. Само да поемат част от делата срещу „Топлофикация”, Партньорите ще изкарат сериозни пари.

Видимо е вече порасналото самочувствие на Радан Кънев. Двайсетте хиляди евро, които взима, като евродепутат, отделно и хонорарите от Адвокатското дружество, определено добре му се отразяват.Това си личи и от доволната му физиономия от снимката на Кънев във фейсбук. Като притури и съдружник кмет на Триадица ще стане още по-ухилен. А избирателите нека се хулят и обиждат по форумите. Важно е схемата на Радан Кънев да стане.