КОЙ КОЙ Е | ИСТОРИЯТА НА МЕБЕЛИ АРОН

1
160
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Адвокат Любомир Таков е син на известния наказателен адвокат Лъчезар Таков. Лъчезар Таков е бил защитник по дела на Маргините, Златко Баретата, делото за захарта с Гриша Ганчев, защитник по делото срещу Наглите, по делото срещу Килърите и на баретите от операция „Октопод“, както и на Ангел Василев – сочен за поръчител на убийството на Андрей Луканов. Журналистът и радиоводещ Боби Цанков бе застрелян пред кантората на адвокатите Такови.

От 2008  до 2014 г. Любомир Таков заема различни длъжности в системата на МВР в сферата на разследване на криминални престъпления. Бил е служител и на 01 РУ СДВР МВР. Именно това управление се използва за институционален тормоз срещу семейство Карадашки и Росен Карадашки в частност и до момента, в който Росен не е зверски пребит от служители на 01 РУ при формален повод – отвеждането му за връчване на призовка. След разразилия се скандал, част от проверките се прехвърлят и продължават в СДВР.

Петър Кичеец е собственик на множество фирми, не малко от които печелят не една и две обществени поръчки. Последният случай е свързан със скандалното свлачище, което затвори пътя за село Забърдо и Чудните мостове. Негови професионални специалности, образование и познания за подобен род дейности липсват.