Хороскоп за днес – 15 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
189
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 15 ноември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес се оплитаме в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Най-неблагоприятният ден в месеца за сключване на нови договори и брак. Не допускайте нови хора в средата си. Конкуренцията вкарва своя Троянски кон в дейността на невнимателните играчи. Проверявайте по няколко канала съобщенията и информациите, които получавате. Не бива да се действа първосигнално.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес нищо не е такова каквото изглежда. На всички нива са заложени капани за наивници на всякаква възраст. Вероятно е да уловите своята риба-баламурник, но не се знае на друго ниво дали няма да влезете в подобна роля. Не се обвързвайте с предложения и не сключвайте нови договори. Трудно ще се справите с пороците си. Внимавайте с дозировката на стимуланти, лекарства и алкохол.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

В желанието да спечелите и привлечете някого може да влезете в капана и да попаднете под ударите на закона. Оплитате се в лъжи в желанието да привлечете или задържите някого. Ще бъдете изкушени да бръкнете и в гърнето с обществения мед. Старайте се да спазвате закони и разпоредби. От различни страни ви гледат под лупа. Не взимайте и не давайте заеми.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на мрежата, която ни манипулира с реклами и внушения в различни посоки. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте на никаква цена. Лесно може да бъдете зарибени за участия в измамни структури и дейности. Не бива да се играе хазартно. Не давайте и не взимайте заеми, не купувайте и не продавайте имот. Откажете се от действия в сивата икономика.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

На всички нива са заложени капани. Днес и вие залагате своя, особено в любовта, но лесно може да попаднете в чуждия. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Постарайте се да останете трезви и в най-интимните мигове. Не позволявайте да ви убеждават да постъпите в разрез с принципите си. Спазвайте дадените обещания. Не подписвайте нови договори.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Родените в третата декада са на прага на опасни връзки и обвързване, което ще им донесе само неприятности и загуби. Не подписвайте нови договори и не влизайте в съглашателства независимо по какви поводи. Връзките ви в мрежата ще са обект на атака от различни страни. Всичко започнато днес ще тръгне накриво и ще изисква допълнителни сили и ресурси за поддръжката му.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Внимавайте с желанията и усетете докъде може да стигнете и да спрете в амбиции и претенции. Ще получите повече от това, което другите получават. Вероятни са и предложения от чужбина. Внимателно анализирайте всичко и търсете уловката във всяка покана. Не смесвайте работата с любовта и секса.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

До обед отбивате атаките на нелоялната конкуренция. Ден на мрежата. Лесно се изпада в нежелани зависимости. Не сключвайте нови договори и не приемайте нови оферти независимо за какво и от кого. От обед навлизате в силен период, в който вие ще дърпате конците, ще вадите пълна мрежата на личните си желания, амбиции и стремежи. Връщат се каещите се грешници.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в третата декада ще бъдат обект на атаки и компроматна игра. Може да развалите отношенията си с покровител и спонсор. Днес лесно се попада в мрежи за наивници. Останете на завоюваните до момента позиции и не се обвързвайте с нови договори. И в най-изгодното предложение ще има скрити мотиви и неясни клаузи, с които в последствие ще ви ограбват.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на мрежата и на хората с хищнически интереси и амбиции. Конкуренцията е убийствена. Кой както може ще подсече намеренията на тези, които му се изпречат на пътя. Не губете време в празни приказки и скандали. Увеличете защитата, капсуловайте се в своя среда и вървете напред без да се обяснявате много. Отминете без внимание тези, които ви подхвърлят предизвикателства.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на ненаситните апетити, на агресивното и безкомпромисно поведение и в социалните мрежи. Ако не сте от тази порода ще бъдете изтикани от софрата, която е спретната и с вашите пари. Наблюдавайте битките, но по възможност не се включвайте активно в тях. До края на деня поне един от конкурентите ви ще отпадне от играта. Родените в третата декада ще получат своя шанс.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Родените в третата декада ще изпитват големи натоварвания и удари на съдбата. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Проверявайте по няколко канала получените информации и предложения. Ден на активно зарибяване в мрежата. На всички нива ще ни облъчват с реклами и обещания за големи екстри. Но нищо няма да е такова каквото изглежда.