НАСА говори за извънземни. Гответе се за разкрития – ИЗВЪНЗЕМНИ | БГ Топ 100 класация на сайтове

19
275
Добави коментар
dobavi-sait
dobavi-sait

Повечето хора, които следят отблизо НАСА, знаят, че това е военно-индустриална институция, но скорошни изказвания, че „има индикации за извънземен живот“, изглеждат като надпревара за вниманието на хората, преди да се състои пълното разкриване на истината.

Главният учен на НАСА Елън Стофън (Ellen Stofan) казва: „Мисля, че в близкото десетилетие ще видим сериозни признаци на живот извън Земята… Мисля, че ще имаме неоспоримо доказателство до 20-30 години. На прага сме на открития, за които хората мислят от хилядолетие. Още докато ние сме живи, ще разберем, че съществува живот и другаде в Слънчевата система. Ще разберем също и какво значение има това за живота на Земята.

Всъщност това, което ще разберем, е, че „тайното“ правителство е криело този факт от години. Уилям Купър опитал да разкрие тайните на НАСА и да ги покаже на обществото, но бил убит. Неговата смърт, както и тези на много други, опитали се да да разкрият истината, няма да е напразно.

Ще разберем, че освен извънземни, които посещават планетата ни и правят експерименти с ДНК-то ни, съществуват и хуманоидни раси, които са на повече от 10 милиона години.

Също ще научим, че химическите самолетни линии и ГМО са едни от „най-нежните“ методи човечеството да бъде контролирано и да бъде държано в неведение чрез изкуствено оглупяване. Според някои теории президентът Хари Труман е подписал договор с извънземни, който е гласял, че американците може да извършват сложни експерименти благодарение на информация, добита от извънземните, в замяна на затваряне на очите за отвличания на хора.

Ще научим, че не сме безпомощни, както сме програмирани да вярваме. Всъщност ние сме рядко срещана хуманоидна раса, която притежава голям набор от емоции и изобретателни умения. Ще научим, че умът и емоциите ни могат да разпалят хаос на планетата ни, но също и могат да го потушат чрез мир и сътрудничество, стига да се грижим за другите, както се грижим за самите себе си.

Ще научим, че възвишаването ни като безкрайно мирни същества е възможно. То е описано и в много книги, които са били забранявани, както се забранява и информацията за извънземни.

Статията е дело на Кристина Сарич (Christina Sarich) и е публикувана в The Mind Unleashed.