Хороскоп за днес – 16 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
193
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 16 ноември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес ще се появи стар проблем, който вече трябва да се опитате да решите по нов начин, да вкарате участниците в споровете в нова схема, с нови изисквания и натиск от ваша страна. Не се занимавайте със служебни задачи. Гледайте си семейството. Днес работа и семейни дела са  противопоставени. Не позволявайте на шефовете да ви притискат. Вземете си почивните дни.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес лесно се освобождавате от съмненията и неувереноста. Може да направите крачката, от която в миналото сте се притеснявали. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите по пътя. Получавате лично удовлетворение след добре свършената работа и направените уговорки. Не тръгвайте в много посоки едновременно. Карайте нещата по степен на важност.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

С действията си днес вдигате нивото и се изкачвате на по-високо стъпало в личното си и духовно развитие. Решавате стар проблем и намирате изход от зациклена ситуация. Ден за победа над себе си, над слабостите и отношенията, с които отдавна опитвате да се справите. Ще намерите най-доброто решение в създалата се ситуация. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес няма незначителни или невъзможни неща. Опитайте да се измъкнете от определено ограничение или от ситуация, в която се чувствате неразбрани, необичани и недооценени. Всичко предприето ще ви донесе облекчение и успех. Ще преодолеете тежко препятствие. Няма да ви е лесно, но не може да протакате неприятните разговори и действия. Вечерта си поръчайте сън.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес всичко е възможно, всичко може да се случи и получи. Не се разпилявайте в подробности и детайли. Концентрирайте се над най-важната и отговорна цел. Щадете очите, не прекалявайте с месото. Ден за духовно прозрение на пътя напред. Предстои вечер на лично откровение. Ще сънувате пророчески сън. Преди да заспите мислете за проблемите си. Утрото ще ви донесе решението.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес ще отхвърлите окончателно съмненията по даден личен или професионален въпрос и ще вземете окончателно решение. Не се отмятайте от  намеренията си независимо кой как ще ги приеме. В момента всяка цел е лесно постижима, преградите лесно се преодоляват, особено тези в сърцата. Обадете се на тези, с които смятате да вървите напред. Планирайте за утре пътувания и визити.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ще се наложи да прескачате препятствия и забрани. Лесно може да се изтощите и да влезете в капани на страста. Съветът е да се концентрирате над най-важната за момента цел и да я следвате неотклонно. Родените в първата декада ще водят тежки битки за ресурси и за по добро положение в обществото. Явете се на конкурси, покажете истинските си чувства и заявете исканията си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес всичко предприето ще има успех. Енергетиката на деня дава сила за лично и духовно израстване. Ще намерите решение на важен въпрос и проблем. Ще постигнете нещо отдавна искано и желано. Само не се разсейвайте. От значение е да се концентрирате върху най-важното и като го уредите тогава да се захващате с маловажното. Екстрасенси да не лекуват, много ще се изтощят.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес за вас няма маловажни или незначителни неща. Всичко, което уредите и постигнете ще работи за бъдещите ви амбиции и интереси. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не се съмнявайте, че ще успеете. Не се спирайте пред преградите, които животът или някой друг са заложили на пътя ви. Сменете един вид труд с друг. Щадете очите, не стойте дълго пред компютъра.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Една по една бариерите пред вас падат. Проблемът е, че някои от тях са ви служили и за прегради срещу злото наоколо. Децата излизат на купон, пренебрегвайки родителските съвети, а родителите скрито поглеждат встрани. Тези дни ще донесат уроците, които трябва да усвоим, за да се напаснем на средата, в която ще живеем, растем и стареем. Липсва разбиране между поколенията.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за пътуване и посещение на важни събития и места. С лекота се преодоляват преградите, които времето и разстоянията са изградили. Лесно ще вземете важно решение и ще бъдете приети в нова среда. Концентрирайте се над точно определена цел. Не се разсейвайте с дреболии и ще се похвалите с победа. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес може да се справите с всеки проблем и да намерите изход от една болезнена за вас ситуация. Преградите са лесно преодолими, а повечето са само в ума ви. Действайте активно в посока на най-важните и належащи задачи. Не позволявайте намеси. Есктресенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Ден за гладуване и доховно прозрение. Вечерта си поръчайте сън.