Обосновани и анализирани прогнози за 18.11.2019

1
171
Добави коментар
disgame2ez
disgame2ez

Read Time8Seconds

Италия – Армения

Европа, Европейско първенство – Квалификации, Начало: 21:45 ч.

Италия върши невероятна работа в квалификационната си кампания. Сега, преди последния мач в групата, те могат да бъдат повече от доволни от това, което направиха досега, и да отпразнуват на терена заедно със своите фенове перфектните 9 победи от 9 мача. Във всички тези мачове те отбелязаха 27 и допуснаха 3 гола. Формата им е фантастична, в последните 3 мача поддържаха суха мрежа и вкараха 10 гола, така че очаквам нещо подобно за предстоящия мач.

Армения игра приличен футбол в тези квалификации. В момента те са на 4-то място с 3 победи, 1 равенство и 5 загуби. Също така, тяхната голова разлика след 6 мача не е лоша, те вкараха 13 и допуснаха 16 гола и показаха, че могат да вкарат срещу по-силен противник. За съжаление формата им спадна, загубиха 2 поредни мача и не спечелиха в последните 3. Следователно вярвам, че техният максимум в този мач би бил да вкарат 1 гол. Прогноза: Над 3.5 и коефициент 2.22 в ефбет.

Швеция – Фарьорски острови

Европа, Европейско първенство – Квалификации, Начало: 21:45 ч.

Швеция влиза в този сблъсък след страхотна победа над Румъния, като то гост с 0:2. Тъй като те грабнаха 3 точки в този мач, като попречи на Румъния да запази шанс за европейското, те си осигуриха второто място в групата и се класираха директно за финалния турнир. Досега те записаха 5 победи, 3 равенства и 1 поражение и въпреки че не им се налага да се стараят в предстоящия сблъсък, вярвам, че те не биха искали да пропуснат перфектен шанс да запишат още една победа, като тяхната съперник е един от най-лошите отбори в групата. В предишните 9 кръга те отбелязаха 20 гола и това е достатъчно за мен, за да очаквам голове за забавление от шведите.

Фарьорските острови се справят както обикновено в своята квалификационна кампания и след 1 победа и 8 поражения те са на предпоследно място в груповото класиране с 3 точки. Всичко това не е изненада, тъй като те така и никога не са се класирали за финалите на Световната купа или Европейското първенство. Тези квалификации приключиха за тях, тъй като те дори нямат шанс да стигнат до плейофите, понеже се справиха зле в Лигата на нациите. Понеже няма за какво да играят в този мач, а в предишните 9 кръга те отбелязаха 4 и допуснаха 27 гола, очевидно е, че не можем да очакваме много голове в този сблъсък. Прогноза: Над 3.5 гола на 1.72 в Efbet.

Испания – Румъния

Европа, Европейско първенство – Квалификации, Начало: 21:45 ч.

Испания свърши това, което се очакваше. Те не загубиха в предишните 9 кръга, но не успяха да спечелят 2 поредни мача в 7-ия и 8-ия кръг. В момента те са на първо място в групата с 5 точки повече от втория в класирането Швеция и вече се класира за Евро 2020. За 9 кръга вкараха 26 и допуснаха 5 гола. У дома те са по-добри, тъй като в последните 5 мача са допуснали само 1 гол, така че вярвам, че ще запазят суха вратата си в този мач.

Румъния показа добра игра, но загуби последния мач срещу директен съперник за 2-ро място и остана с празни ръце. На техния терен Швеция ги победи с 0:2. Те записаха 4 победи, 2 равенства и 3 загуби до момента и все още са на 3-то място, със същия брой точки като Норвегия. Ако искат да останат на това място, те трябва да спечелят, но тъй като ще играят срещу много по-силен противник, не очаквам да видя победата им. Прогноза: Над 2.5 гола с коефициент 1.60

Малта – Норвегия

Европа, Европейско първенство – Квалификации, Начало: 21:45 ч.

Отбора на Малта се справя много зле в тези квалификации и очакват последния кръг от състезанието, закотвени на самото дъно на таблицата с 3 точки, спечелени от 1 победа и 8 поражения. Последният им мач говори много за това колко лошо се справят. Те бяха унижени от Испания със 7:0 в гост. Тъй като са далеч от първите две места, те вече не мислят за футбол и понеже се справиха зле в Лигата на нациите, не могат да продължат до финалния турнир. Тъй като са изправени пред по-силен противник и факта, че са отбелязали само 2 гола в предишните 9 мача, не мисля, че днес ще успеят да отбележат.

Норвегия влиза в този сблъсък след страхотна победа у дома над Фарьорските острови с 4:0. Досега те имат само едно поражение в своите квалификационни мачове, но тъй като записаха повече равенства, отколкото победи, са на 4-то място в груповото класиране с 3 победи, 5 равенства и 1 загуба. От тези сблъсъци те спечелиха 14 точки и тъй като не могат да стигнат до първите двете места, не могат да се класират през групова фаза. За тяхна радост, им е осигурено място в плейофите, тъй като са начело група C3 в нацията Лига, така че те все още имат шанс да участват във финалния турнир. В предишните 9 кръга те отбелязаха 17 гола, като пуснаха 10, така че смятам, че лесно ще отбележат 2-3 гола и в този мач. Прогноза: Над 2.5 гола с коефициент 1.45 в ефбет.

Гърция – Финландия

Европа, Европейско първенство – Квалификации, Начало: 21:45 ч.

Гърция показва променлива форма в своята квалификационна кампания. Те спечелиха 3, направиха 2 равни и загубиха 4 мача в предишните кръгове. Те прекараха по-голямата част от времето на последното и предпоследното място в класирането. В предишния кръг обаче, те спечелиха на Армения с 0:1, а Босна и Херцеговина загуби от Италия, те се изкачиха на 3-то място. Все пак второто място е на 7 точки, така че нямат шанс да стигнат до финалния турнир чрез групова фаза. Все пак могат да преминат към плейофите, въпреки че това зависи от представянията и разположенията на много други отбори. Отбора не може да бележи много голове. Те вкараха 10 и допуснаха 13 гола, но вярвам, че днес ще успеят да намерят път към противниковата мрежа пред феновете си.

От друга страна, Финландия се справя отлично в своите квалификации. Те влизат в този сблъсък след невероятна историческа победа с 3:0 над Лихтенщайн, която подпечата второто им място в групата и им резервира билет за Евро 2020. Това е първият път, в който се класират за големия турнир и най-вероятно са пълни с надежди. Въпреки че вече се класираха, вярвам, че те ще искат да зарадват феновете си с поредната победа, така че ще покажат най-доброто от себе си в Атина. В група J те записаха 6 победи и 3 загуби, в които отбелязаха 15 гола, като същевременно допуснаха 8, така че вярвам, че ще видим много голове в този сблъсък. Прогноза: Над 2.5 гола и коефициент 2.50 в ефбет.

0

0

About Post Author

0

0 %

Happy

0

0 %

Sad

0

0 %

Excited

0

0 %

Angry

0

0 %

Surprise