Блогът на Апостол Апостолов :: ОТ ГЛУПАВ ПО- ГЛУПАВ

3
363
Добави коментар
tocco
tocco

                                            РОДИШ ЛИ СЕ ГЛУПАК, УМИРАШ СИ ГЛУПАК

 

 

Новоизлюпенияг политик Слави Трифонов най-накрая изплю камъчето за раздялата си с bTV. Той призна, че тя е провокирана от финансови подбуди.

 

В призив към потенциалните рекламодатели на новата си телевизия „7/8 ТВ“ той обяви, че „Шоуто на Слави“ е можело да продължи в ефирната телевизия и след 19-а годишнина на вечерното предаване, но в един момент това щяло да коства на него и екипа му непреодолими компромиси и от морално, и от парично естество. Дългия се оплака, че рекламите, които е осигурил на националната Би Ти Ви, отивали изцяло за нея и почти нищо не стигало до него и подчинените му.

 

„Затова аз и моят екип решихме да предприемем нов експеримент, да отправим ново предизвикателство пред себе си. И това предизвикателство е създаването на наша, собствена телевизия“, написа Трифонов във фейсбук.

 

В апела си към рекламодателите и рекламните агенции той отново акцентира върху високата гледаемост на кабеларката му.

 

„Имам информация, че от следващата седмица поне една от двете „признати“ пийпълметрични агенции ще започнат да мерят рейтинга на „7/8 ТВ“. Отсега обаче мога да се обзаложа, че те ще дават около 1% рейтинг на „7/8 ТВ“. Това вероятно ще ви предадат и вашите посредници, рекламните агенции: „Тия ги гледат около 1%.“ А това е измама. Това е фалшив омагьосан кръг, в който сме въвлечени както ние, така и вие. А вероятно и вашите посредници“, пише още Дългия в призива си.

 

Мижи, да те лажем… Нито един разумен човек няма да повярва на тези лакърдии. Трябва да си улав, трябва да си много гламав, за да рекламираш в мижавата кабеларка на учиндолския пошляк, която ни залива със скучна, скудоумна и доста долнопробна помия…

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.