Ивана: С рецептата на проф. Мермерски свалих 15 кг. за 15 дни – даде и точните пропорции!

4
209
Добави коментар
slavchev
slavchev

От години наред певицата има проблеми с килограмите. С напредването на възрастта си, свалянето на килограми би трябвало да става все по-трудно за Ивана, но не!

Певицата доказа максимата, че „има ли желание, има и начин“, е напълно вярна. Тя успя да свали 15 килограма за 15-20 дни чрез хранителният режим на професор Мермерски, разбра Вести 365

„Омръзна ми от т.нар. модни диети. Реших да се доверя на специалист и се обърнах за помощ към професорът диетолог Христо Мермерски.“, споделя Ивана.

Ето какво представлява диетата на Мермерски:

Кофичка кисело мляко от 2 %, ябълков пектин, мед, орехи, канела и прополис. Всичко това се забърква предната вечер и се консумира на другият ден. По този начин полезните вещества са се разтворили напълно.

Пропорциите за целият ден са следните:

1 супена лъжица мед,
1 чаена лъжица пектин
половин супена лъжица канела.
40 грама орехови ядки

Те се изсипват в кофичката с кисело мляко и се разбъркват до получаването на хомогенна смес. Капват се 20-30 капки прополис и се наръсват начуканите орехови ядки. За допълнително овкусяване може да добавите и малко сушени плодове.

В продължение на няколко дни – седмица или 10 дена, трябва да хапвате само от тази смес.

В случай, че много огладнеете – може да хапнете някакъв плод. В началото ще ви бъде трудно, но постепенно организмът ви ще привикне. След това може да ядете сместа само сутрин, а през останалото време от деня да консумирате леки храни – салати, бяло месо, супи, варен ориз и т.н.

Професор Мермерски гарантира, че с неговата диета ще свалите минимум 8-10 килограма.

Оцени публикацията

Общо гласували