Ето прочутата диета, с която Милица Гладнишка успя да се втали до неузнаваемост за 2 седмици:

1
118
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Чаровницата Милица Гладнишка е всеобща любимка не само заради страхотния талант, но и заради чаровното си и позитивно излъчване. След като дълги години бе слагана в графата на дебеланките, актрисата преди време най-после успя да се втали и в момента продължава да поддържа формите си апетитни, но красиви.

Тайната на Милица в спечелването на  битката с килограмите е уникалният ѝ хранителен режим . Само за две седмици тя успя да свали 9 кг от теглото си.

Самата тя нарича диетата си чудотворна. Режимът е стопил девет килограма от теглото ѝ само за две седмици, които е истински впечатляващото. Диетата включва строго определени правила и промени в ежедневното меню.

Диетата на Милица Гладнишка

1. В първия ден от диетата са позволени само плодове. Заедно с тях задължително се пият по поне осем чаши вода. Позволени са всички плодове, без банани, тъй като те съдържат прекомерни количества въглехидрати.

2. Вторият ден на дневен ред идват зеленчуците. Похапват се варени и сурови, без подправки и овкусители. Препоръчват се между осем и десет чаши вода. Колкото повече, толкова по-добре.

3. Третият ден от режима комбинира плодовете и зеленчуците. Тук изключение правят само бананите и картофите. Отново се пие много вода.

4. Забранените банани стават позволени в четвъртия ден от режима. Може да изядете до осем броя, в комбинация с три чаши кисело или прясно мляко.

5. Ден пети идва с домати и ориз. Една купичка ориз, но без подправки и олио, както и шест домата, отново неовкусени – това е дневната ви дажба.

6. Ден шест идва с нова порция свежи зеленчуци, отново без картофи, като и купичка сварен ориз. Може да ги приемате заедно или поотделно.

7. Седмият ден е последен от диетата. В него се приема по чаша варен ориз, зеленчуци и плодови сокове. Последните изчистват токсините от тялото – перфектният завършек на 7-дневния период.

Ако диетата ви се струва много тежка, може да направите два дни почивка. В тях похапвате всичко, което ви се прииска, но в малки количества. Добре е да не посягате към пърженото, сладкото и тестените изделия. След тях идват нови седем дни, в които повтаряте режима.

Милица Гладнишка споделя, че е намерила диетата под името хранителен режим на Дженерал Мотърс . Добре е да се приемат допълнителни витамини по време на прилагането ѝ, защото режимът все пак е тежък.