Хороскоп за днес – 28 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
206
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 28 ноември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за старт на нови инициативи. Кандидатствайте по спонсорски програми. Ще получите подкрепа от неочаквано място и от благодетел, който не познавате или и друг път ви е помагал. Денят е добър за публични изяви и чествания. Каквото свършите до обед ще носи ползи, а уреденото следобед ще ви поставя в зависимости от тези, към които имате чувства.

Телец 21 Апр – 21 Май

До обед вършете всичко сами и не споделяйте идеите си. Следобед може да привлечете към личните си инициативи и проекти хора с таланти, дарби и материални възможности. Родените до 1 май са в по-добра юридическа позиция. Вероятни са предложения от чужбина, покани за гостуване или съвместна работа. Не се съгласявайте на предложения, които не ви осигуряват договори.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Родените в третата декада са на път да нарушат закони и предписания, да направят грешен ход в личните връзки и да дадат храна на ламята-клюка. Не афиширайте намеренията си, пазете личните си данни и документи. Важните инициативи отложете за последните часове на работното време. Проверявайте лично документи и преписки, водете преговори на четири очи.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес пасивността е вредна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате, особено следобед. Очертават се изневери, които ще ви вкарат в неприятни ситуации. Не се препоръчват любовни връзки на работното място. Контролирайте емоциите и употребата на алкохол. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Козирога. Клюката и ревността ще си подадат ръка и ще ви навредят.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Един от най-силните ви дни за месеца. Родените в третата декада може да се уредят с придобивки, с важен документ и с предложение за работа. Нищо да не се пропуска и изпуска. Пасивният човек ще претърпи поражение. И най минималната ви активност ще донесе неочаквани ползи и предимства. Събудете се от летаргията и действайте без изчакване. Късметът е с вас.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

До обед ще работите за чужди каузи и интереси, но следобед имате шанс да срещнете личните си спонсори и покровители. Ще получите нужните ви пари, протекции и подкрепа. Не бързайте, влезте последни и на предстоящия изпит. Родените в третата декада са на път към изневери, които ще им вгорчат живота. Точно днес не напускайте старата си среда и старите шефове.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До обед може да ви се обадят спонсори или да получите изгоден проект и поръчка. В живота ви ще се появи покровител. Пасивността е вредна, но в нищо не бива да се избързва. Пазарете се, не се подценявайте. Следобед проблемите ще са повече за родените в първата декада. Не правете предложения и тази вечер не замръквайте в чуждо легло. За утре не планирайте работа в екип.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за среща със спонсори. Включете се в престижни благотворителни инициативи и сами ще станете обект на обгрижване. Даденото с любов и от сърце ще се върне с лихвите. Оглеждайте се, пътят ви се пресича с мисията на отдавна търсения и важен за вас човек или фирма. Може да ви предложат или да намерите доходна работа, която ще позволи да развихрите дарби и таланти.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден за представителни срещи, за благотворителни прояви и участия в престижни мероприятия. Може да срещнете бъдещите си спонсори и покровители. Ще уредите с лекота важни за вас документи. Подпишете нови договори разберете се с партньори и доставчици. Родените в третата декада са в най-силната си делова позиция. Действайте активно и творчески. Вие сте на ход.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Луната навлиза във вашия знак и среща Венера. Денят ще ви донесе много любов, възможност да срещнете личната си половинка и да получите неочаквани предложения и покани. Не стойте в пасивно изчакване. Направете това, което другите очакват от вас и животът ви ще потръгне в желаната посока. Предстои тежка вечер за комплексарите. Прикривайте слабостите си.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Един от най-благоприятните за вас дни в месеца за посещение и преговори с евентуални спонсори, покровители и бизнес партньори. С голяма вероятност офертите ви ще бъдат приети. Някой ще поеме и голяма част от разходите ви, а и за приходите няма да прави въпрос. Ден и за среща с любовта. Луна, Венера и Юпитер ви гледат благосклонно. Време е да действате активно.

Риби 20 Фев – 20 Мар

До обед не поемайте излишна отговорност, не подписвайте нови договори, изчакайте ситуацията да се преобърне във ваша полза и интерес. До вечерта ще получите с нужните екстри и това, което преди ви и било отказвано. Направете си талисман. Прегледайте предложенията, поставете условията си. Нечие отсъствие и неадекватно поведение ще помогне да спечелите постове, любов и влияние.