SuperHosting.bg промо код за 10% отстъпка през 2019 — iPotpal.bg

3
294
Добави коментар
galinov007
galinov007

Притежанието на хостинг и домейн е единственият начин да имате активен личен или фирмен уебсайт, който да представя Вас и услугите Ви на онлайн потребителите. Ето защо е необходимо периодично да се плаща за подобна услуга на специализирани провайдери, като Superhosting.bg например. По-долу ще Ви представим специален промо-код: ipotpal10, чрез който можете да намалите сметката си за подновяване или регистриране на нов домейн и хостинг.

Защо е важно да притежаваме домейн и хостинг

Домейнът всъщност представлява името на нашия сайт, което трябва да е уникално и никой друг до момента да не го е регистрирал. В същото време, в името на нашия домейн не може да има интервали и трябва да е максимално кратко и лесно запомнящо се. Така нашите посетители бързо ще посещават сайта, директно изписвайки го в адресната лента на своя браузър.

Хостингът от своя страна представлява мястото, където качвате файловете на своя сайт и той става онлайн и достъпен за всички, които изпишат правилно адреса в браузъра си. Такива сървъри обикновено притежават компании, като Superhosting.bg.

Кога и колко се заплаща за подобни услуги

Всеки, който възнамерява да се възползва от собствен хостинг и домейн решава на какъв интервал иска да заплаща, като опциите са на месечна или годишна база. Цените винаги варират и зависят от няколко параметъра – основните са нуждата от сървърно пространство и лимит на трафика. Ето защо провайдерите са съставили различни пакети с определени параметри, така че всеки да избере такъв, какъвто би подхождал на вида на неговия сайт.

Колкото тези параметри са по-големи, толкова и цената нараства. Ето защо ние имаме специално предложение за Вас, с което можете да намалите до определена степен заплащаната от Вас сума.

Как да платим по-малко

Когато настъпи време за подновяване на използваната от нас услуга, съответно месец по-рано системата ни изпраща уведомителен имейл с напомняне. Също, при наближаване на деня за изтичане на абонамента, получаваме още едно или две напомняния. В този мейл се съдържа и линк, водещ до нашия профил и страницата за подновяване на абонамента.

Преминавайки през отделните етапи стигаме до мястото, където е необходимо да заплатим. Тук внимателно трябва да се огледаме за малко поле, в което имаме възможност да въведем промо-код за отстъпка, ако притежаваме такъв. И тук Вие трябва да въведете нашият промо код Ipotpal10, който ще Ви помогне да намалите сумата за плащане с 10% – след въвеждане, системата автоматично ще преизчисли крайната сума.

Кодът е валиден както за подновяване на текущия Ви абонамент, така и за регистриране на нов, но само ако използвате услугите на Superhosting.bg. Надяваме се да сме Ви били полезни и ако е така, моля споделете статията и с Ваши приятели, които смятате, че биха се възползвали от това предложение. Благодарим!

[Total: 12    Average: 3.7/5]