Хотел за домашни любимци ZOOCENTER RING MALL PET HOTEL, SPA & FITNESS

1
199
Добави коментар
Infinitum.Club
Infinitum.Club

За Хотел за домашни любимци ZOOCENTER RING MALL PET HOTEL, SPA & FITNESS

ZOO CENTER PET HOTEL & SPA

Заповядайте в хотела за домашни любимци. Място, специално проектирано да отговори на специфичните нужди на вашия домашен любимец.
Хотелът е партньор с Infinitum и с него ползвате всички услуги с отстъпки и промоции.
Домашните любимци се настаняват в луксозни, просторни и много уютни стаи, които са обзаведени с легла, възглавници и играчки. Всички стаи, както и апартаменти са оборудвани с възможност за гледане на телевизия и видеокамери със статично IP, което позволява на собственика да наблюдава своя домашен любимец от всички точки, както в страната така и извън нея.

СПА и фитнес развлечения

Услугите за СПА центъра и фитнеса са: плуване, ходене и бягане на пътека при водно съпротивление, масажи, нагревки с инфрачервени лъчи, ходене и бягане на специална професионална пътека за кучета и всичко останало, което е предписано от ветеринарен лекар в областта на раздвижване и рехабилитация. С Infinitum спестявате и ползвате услугите на промоционални цени и с отстъпки. 

Басейн

СПА хотелът разполага с голям басейн за плуване и рехабилитация.

Той е с размери 6 м. на 3 м. с дълбочина 120 см.

Водата се поддържа с постоянна температура от 27 С.

За кучетата има и специализирани обезопасителни жилетки, които им помагат по време на плуване.

Хидропътека

Чрез регулиране нивото на водата, хидропътеката спомага за рехабилитация, фитнес тренировка, контрол на цялото тяло и за релакс.

Пътеката спомага за по-бързото възстановяване на мускулната сила, функция и издръжливост. Тя допринася за укрепването на организма в следоперативния период, както и при дисплазии, артрити, фрактури, атрофии, наднормено тегло.

Хидропътеката осигурява ниско натоварваща среда, която увеличава функционалното използване на крайниците без да се натоварва тялото или да се получава дискомфорт. Тази терапия спомага за укрепване на мускулите и сухожилията и поддържа силата и баланса на цялото тяло.

Фитнес

Редовните тренировки и упражнения поддържат кучето в много добро здравословно състояние,

укрепват мускулите, предотвратяват евентуални проблеми в ставите, помагат при наднормено тегло и повишават издържливостта.

Хотелът разполага с професионална пътека за ходене и тичане, топка за баланс и разтягане, дискове и дъска за равновесие и баланс.

Бягащата пътека служи за рехабилитация, обучение и фитнес. Тя е създадена специално за кучета и е подходяща както за малки, така и за големи четириноги приятели.

Пътеката е голяма и широка, с тих двигател, който няма да изплаши кучето. Тя е с ниска платформа, на която може да се променя наклона, което увеличава интензивността на обучение и различното натоварване на група мускули при тренировка. Скоростта на пътеката може да се регулира от много бавна до бърза.

Бягащата пътека е от голяма полза за кучетата, тъй като тя помага в много области за доброто здраве на животното. Тя помага за подобряване на състоянието на кучета след операция, за рехабилитация, за отслабване, обучение за състезателни кучета и подобряване на походката.

Площадка за игра

В хотела има площадка за игра, в която има различни препятствия за дресировка, къщичка за игра, дюшеци и много играчки, с които кучетата да се забавляват.

Площадката разполага с препятствие с конуси на различни нива за прескачане, които се използват за упражнения, обучение, дресировка и рехабилитация.

Фризьорски салон

Хотелът разполага с модерно оборудван фризьорски салон със специална вана за къпане както на малки така и на големи животни. Специален сешоар, който издърпва водата от козината и я подсушава, както и регулируема груминг маса за всякакъв ръст.  Във фризьорския салон се правят различни прически, кичури, лакиране и рязане на нокти, къпане, разресване и всякакви фешън процедури.

Обучение

В нашия хотел разполагаме със специална зона със съоръжения за обучение и дресура на кучета.

Класове

Предлагаме разнообразие от групови и индивидуални класове. Първоначално се провежда консултация с треньора, за да се определи най-подходящия клас и метод за обучение на  Вашето куче.

Видове класове

Послушание на малки кученца

Класът се състои от 6 урока. Послушанието се препоръчва за малки кученца от 10 седмици до 6 месечна възраст. Занятията покриват основните тактики в послушанието и дават шанс на кученцата да се социализира с други кучета и хора. Това е един чудесен начин, чрез който Вашето куче ще върви по пътя към един бъдещ послушен домашен любимец.

Основен курс за послушание

Класът се състои от 6 урока. Основният курс се препоръчва за кученца от 5 месеца нагоре. Този клас е за по-големи любимци, които не са посещавали курс за малки кученца или малки, които се нуждаят от основни умения за послушание.

Напреднал клас за послушание

Класът се състои от 6 урока. Напредналият курс се препоръчва за кученца от 6 месеца нагоре. По време на занятията ще се изгради по-силно разбиране на основните команди плюс добавяне на по-сложни умения. Кучетата ще се научат да бъдат по-концентрирани в упражненията, докато им се отвлича вниманието, да имат по-силна връзка със своя водач и да изпълняват по сложни команди. Те трябва да са завършили един от нашите други курсове, като например Основен курс за послушание или да са минали през частни уроци, чрез които да са придобили силни и доказани основни умения.

Индивидуални уроци

Тренировъчен ден

Едночасова тренировка, чрез която Вашето куче ще усъвършенства по-добре наученото до този момент в специфичната област за него. Ние ще Ви дадем подробен отчет за изминалата тренировка. Също може да обсъдим с Вас конкретните нужди от обучение.

Частни и домашни уроци

Те са предназначени за кучета от всички възрасти. Ще започнем с основните уроци за послушание и поведение и ще помогнем на Вашето куче да усвои основни команди. Ще Ви помогмен да усъвършенствате комуникацията между Вас и Вашия домашен любимец.

Протичането на обучението при всички класове и усвояването на команди е базирано на основата на игра и можете да сте сигурни, че по пътя към успеха, това ще бъде най-забавното занимание за Вашето куче!

тагове: хотел за кучета, промоции, хотел за котки, отстъпка, хотел за домашни любимци, промо, груминг, грууминг, рехабилитация, фитнес за животни, аджилити, хотел, луксозен хотел, ZOOCENTER, RING MALL, отстъпки, PET HOTEL, SPA, FITNESS, зооцентър