ЦСКА и „Лудогорец“ не се победиха :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
146
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

ЦСКА и „Лудогорец“ не успяха да се победят и да си вкарат голове в дербито на 18-ия кръг на Първа футболна лига. За четвърти път през годината двата отбора напускат терена при резултат 0:0.

Срещата на стадион „Българска армия“ беше белязана от претенции от страна на играчите и публиката и несъгласие с отсъжданията на съдията Николай Йорданов, както и 9 жълти картона за футболистите на двата тима.

Гостите прекъснаха серията си от 10 победи. За „червените“ това е първо равенство след 4 поредни успеха.

Срещата започна бурно, както се очакваше. Двата тима се „захапаха“ още в началото. В 12-ата минута гостите имаха претенции за дузпа, след като при центриране и разбъркване в наказателното поле на ЦСКА топката се удари в ръката на Албентоса, но реферът Николай Йорданов не посочи бялата точка.

В една от ответните атаки Али Соу се откъсна и напредна към вратата на „Лудогорец“. Рафаел Форстър успя да го спре с грубо нарушение преди наказателното поле. „Червените“ изказаха претенции за директен червен картон, който обаче не последва.

Началото на второто полувреме беше белязано от поредната впечатляваща хореография на „червената“ агитка.

В 60-ата минута Чибота направи фрапиращ пропуск, като от близко разстояние не успя да уцели вратата след страхотно отиграване на Икоко в наказателното поле на ЦСКА. 10 минути по-късно Али Соу отново предприе атака, която беше спряна след задържане на фланелката от страна на Козмин Моци. При последвалия пряк свободен удар Тиаго шутира опасно, но вратарят на „Лудогорец“ Пламен Илиев изби майсторски.

До края на срещата Али Соу пропусна добра възможност с глава, а „Лудогорец“ не успя да създаде сериозно положение и завърши без отправен удар към вратата на своя съперник.

Разградчани остават лидери в класирането, като водят със 7 точки пред втория „Левски“. ЦСКА продължава да е на 4-то място в Първа лига.