Ефбет- често задавани въпроси! 02.12.2019г.

2
132
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Ефбет- често задавани въпроси! Днес ще Ви запознаем с най-често срещаните запитвания, които потребителите задават след като започнат да използват сайта на Ефбет. Тъй като за голяма част от тях вече имаме предишни публикации, днес ще направим обобщение и ще добавим линкове към някои, за по обстойна информация.

Ако все още не сте регистриран потребител на Ефбет, обърнете внимание на това съобщение! Само тук може да се възползвате от началния Ефбет бонус код за “спорт”. С него ще добавите до 200 лева бонус към вашата нова сметка. Вземи го най-лесно от бутона долу!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Често Задавани Въпроси

Няма да изписваме само въпроси, а ще Ви разкажем повече за понятията, около които се сформират въпросите.

Какво е коефициент? С прости думи- от това зависи колко ще спечелите. По колко ще бъде умножен вашият начален залог. При коефициент 5.0, ако заложите 2 лева, ще получите 10 лева печалба. Коефициентите се определят предварително от букмейкъра.
Какво е букмейкър? Това са лицензирани компании- като ЕФБЕТ, които приемат вашите залагания, определят събитията и коефициентите за тях.
Скаут – човек, който залага само на неочаквано високи коефициенти. Най-често използва техниката “залог на аутсайдера”.
Залог на аутсайдер– това е отборът или играчът, за който се очаква да загуби дадена среща. Определено коефициентите за тях винаги са високи.
Акумулатор – много често срещани залози. Това е поредица от залози с твърд резултат в права колона. Тоест, за да спечелите, те трябва да бъдат познати всичките.
Анте-Пост залози– това е, когато залагате на събитие, което не предстои в близка дата.
Какво е Кеш Аут?  Функция, която Ви позволява да прекратите залогът Ви в даден момент. Така може да си гарантирате по-малка, но сигурна печалба.
Хендикап– Система , която дава на залагащият повече опции за един залог. Например, по-слабият отбор да започне мача с гол предимство.

Заключение

Това бяха най-често срещаните въпроси, които според нашите наблюдения се задават след игра в сайта на Ефбет. Следете блога на Бонус Кодове за повече интересни новини около онлайн букмейкърите в България.