Хороскоп за днес – 6 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
150
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – Никулден, петък – 6 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Луната навлиза в Овен и до края на деня сключва пречупващи аспекти с Юпитер и Венера. Очертават се проблеми в любовта, а една изневяра може да ви докара развод. Не влизайте в конфликти с шефове и партньори. Намерете приемливото за всички решение. Неблагоприятно е да застанете на открита позиция в спорове. Заемете се с базовите проекти, които ще ви осигурят стабилност.

Телец 21 Апр – 21 Май

Един успешен и творчески ден, в който може да постигнете много, да си осигурите базата и парите за бъдещото ви развитие, за амбициозните ви и неотложни проекти. До вечерта ще изкачите висок връх, ще намерите съюзници или ще ви предложат нещо добро и изгодно за вас. Конкуренцията ви се проваля, а това помага да заемете нейното място в бизнеса и в любовта. Печелите важна битка.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Предприетото ще има успех и ще обнови дейността ви. Направете някои размествания. Набирате скорост и до вечерта правите крачка в нужната и важна за бъдещето ви посока. Градете, а не рушете. Ден на съзидателната работа. Може да се сключат успешни и подсигуряващи бъдещата ви работа договори. Падат забрани, печелите дела, върщате си позиции, отнети в миналото.5

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на тежки битки за родените в първата декада. Не се отказвайте от намеренията си, независимо кой е как ви разубеждава или действа против личните ви интереси и позиции. Очертават се сблъсъци със закона. Луна и Юпитер сключват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Ще се наложи да се откажете от едно за да имате друго. Налага се да правите жертви, които може и да не се оценят.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят е благоприятен за окопаване на нова и престижна позиция. Всичко предприето ще ви вдига нивото, ще позволява да развихрите личния си потенциал, дарби и възможности. Сега е момента да се започнат ремонти и премествания, да се задвижат базови проекти, да се уреждат имотни и наемни отношения. Материалното ви положение се подобрява, намирате нещо търсено отдавна.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Може да намерите тайни и явни източници на сила и да се преборите с конкуренцията. Явете се на състезания и конкурси. Заявете участия в търгове и престижни публични мироприятия. Насочете се към укрепването на семейните и професионални връзки. Опитайте да влезете в нова среда и да подпишете нови договори. Осигурете си здрави основи за бъдещето. Ден на съзиданието.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Навлизате в рисков период. Родените в първата декада ще имат повече притеснения в работата и в личните дела, но в следващите дни и другите ще се поизпотят. Бъдете близо до хората, които обичате и цените. Не отсъствайте от работа, ако знаете, че има нужда от вас. Споделете грижи и отговорности с партньорите си. Проведете лечения, укрепвайте здравето и семейните връзки.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Всичко предприето ще носи късмет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Представете си ярко и в подробности тази линия на живот, поведение и работа, която искате да следвате. Укрепвайте семейните и родови традиции. Никулден е, изяжте шарана заедно с най-близките си хора.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Символ на деня е съзиданието във всичките му форми и прояви. Заемете се с обновлението на дома и офиса. Сега е момента да помислите за коледната украса. Настроението ви се покачва. Вечерта ще бъде магична и магнетична и може да ви привлече в орбитата на важни за бъдещето ви хора. Енергията ви достига високи нива. Ще покажете ниво и в любовта, ще направите бебето.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в първата декада може да направят грешен ход в бизнеса и личната политика. Пазете се от компроматна атака, не давайте повод за клюки и интриги. Ден на фонтана от преливаща енергия, която е важно да се канализира и насочи в правилната посока. Енергията Кундалини се изкачва нагоре по гръбначния стълб. Дръжте се изправено, независимо какво се случва.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Един високо енергиен ден, в който ще получите енергия за справяне с кризисни положения и ситуации. Ще намерите нужния подход и думите, които ще успокоят една тежка за вас ситуация. В този ден всеки може да намери своя таен или явен източник на сила, енергия и ресурси. Ще ви се обаждат спонсори, ще ви правят изгодни предложения и поръчки. Доминирате в средата си.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В този ден има най-много служби и трапезите са отрупани. Отпускаме колана на никулденската дупка. Семейството се сплотява около шарана. Проблемите се решават или просто се забравят. Вратите ви нека се отворени за гости и неочаквани спътници. Вдигнете чашите и наречете гроздето да стане голямо колкото тази чаша догодина. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода.