Блогът на Апостол Апостолов :: ГЛАМАВИ ЖЪЛТОПАВАЖНИЦИ

1
152
Добави коментар
tocco
tocco

                                                      СОРОСОИДИТЕ ПАК СЕ ИЗДЪНИХА

 

 

До просия се докараха жълтопаважаните протестъри и грантаджии, които от години разчитат на различни соросоидни програми. Целта им винаги е била само една – да оправдаят получаването на определени средства. Тъй като тези типове търпят провал след провал, кранчето на доста от тях е вече спряно.  

Най-закъсал е шумно рекламираният „Антикорупционен фонд“. От своето създаване въпросното НПО не е направило нищо, освен да подрива авторитета на институциите, поради което днес е изпаднало не само в изолация, но и във финансов колапс.  

Оказва се, че грантовите милиони от „Америка за България“, които щедро финансираха проекта на групата протестъри в лицето на Илиян Василев, Бойко Станкушев, Росен Босев и Николай Стайков, са секнали.  

Според запознати, за последните две години те похарчили близо 1 милион лева от грантове и не е ясно за какво са дали парите.

След като им е отрязано финансирането, протестърите са започнали да просят дарения от редови граждани, които евентуално биха се излъгали да им преведат някой лев в банковата сметка.  

Освен това Илиян Василев се опитва да се добере до регистрацията на „България аналитика“, която е била собственост на покойния Алекс Алексиев и в момента води съдебни спорове с наследниците на Алексиев.  

Причината за тази борба е отново чисто финансова, тъй като въпросното НПО, за разлика от останалите начинания на протестърите, има пари в банковите си сметки от различни проекти и дебело се финансира от „Америка за България“.  

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.