Хороскоп за днес – 17 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
148
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 17 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Успешен и пробивен ден. Бъдете активни, пътувайте, пазарувайте на едро, уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори, доставчици, треньори и клиенти. Всичко може да се постигне и уреди. Може да сключите последния си успешен договор за годината или да ви приемат в престижна група и среда. Ден на революционни преустройства. Може да получите чаканото изцеление на болките.

Телец 21 Апр – 21 Май

Чакат ви два успешни и творчески дни. Сега е момента да направите своя силен и отдавна подготвен ход. Пътувайте, уредете си срещи на място, преговаряйте и сключете нови договори. Не се съмнявайте в успеха и той ще дойде. Ще направите решителна крачка към успеха, парите и постиженията. Ще се разберете с шефове и роднини по спорни въпроси. Привличате спонсори.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Пътувайте, водете преговори, рекламирайте се. Този ден ще ви донесе победа поне в едно направление на живота и професионалните дела. Някой ще се похвали с повишение и преназначение, друг ще установи перспективни връзки. Не се отказвайте от нищо, приемете протегнатата ръка и направете крачка в нова посока. Намирате тези, на които да разчитате и да се опирате в бъдеще.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Благоприятен ден за пътувания, за срещи с клиенти, посредници и производители. Ще получите възможно най-добрите оферти. Ще си стиснете ръцете, ще уредите изгодни договори, доставки и поръчки. Уплътнете максимално деня си, не отлагайте нищо важно за утре. Днес се дава клетва за вярност. Действайте открито и минете директно на въпросите, които ви интересуват.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за пътуване и преговори на място. Уредете си представителни срещи с бъдещи и настоящи партньори, снабдители, шефове и клиенти. Преговорите ще минат на ниво и всеки ще е доволен. Ще излезете с чест от всяко затруднение, ще покажете високо ниво на компетентност и ще си спечелите съюзници. Време е за големия пазар, купете домашен любимец.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес на всички нива ще постигнете успехи и ще затвърдите позициите си. Пътувайте, гостувайте и канете гости. Ден за подвизи и лични рекорди. Луната навлиза в Дева и сключва брилянтни аспекти с Уран и Юпитер. Ще се разреши нещо, което ви е притеснявало. Не се страхувайте да направите своя ход. Ще имате видимо и невидимо покровителство и ще се радвате на внимание.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Денят се свързва с колесницата на победата. Ще уредите пътувания и гостувания по празниците. Ще разширите територията си на влияние и ще получите важни предложения и покани. Нищо да не се отказва. Възползвайте се от всяка случайна среща, а насрочените ще ви донесат максимално удовлетворение, изгодни поръчки и възможности за печалби. Успехът е с вас, ще се справите с всичко.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

 Един от успешните ви и силни дни, в които е добре да пътувате, да пазарувате на едро, да се срещате с посредници и доставчици, да се договаряте за нови поръчки, дейности и съвместни инициативи. Всичко предприето ще ви осигури стабилност в бъдеще и ще помогне да влезете в нова пазарна ниша. И в личен план ситуацията се успокоява. Ден на изцеление и вдъхновение.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Може би днес ще сключите последните си успешни договори за годината. Ден на високите амбиции и цели. Тръгнете смело в нова посока, свържете се с евентуални спонсори и покровители и уредете съвместни дейности, поръчки и доставки. Не отклонявайте предложения и покани. Ще постигнете максималното при преговори, ще получите дължими услуги и пари. Пазарувайте.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Този ден може да ви донесе права и пълномощия, които ще ви изведат на престижни позиции в бизнеса и в живота. Всичко може да се постигне и уреди. Работете активно в посока на личния ви интерес. Не си губете времето в празни приказки, а действайте право в целта. Дава се клетва за вярност и се сключват непробиваеми съюзи. Може да се намери лек за всяка болка.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за постигане на важни и обезпечаващи позиции и цели. Ще получите материална и морална подкрепа и може да подпишете престижни договори. Чакайте предложения, които не са за изпускане. Това може да бъде ден на вашия личен триумф. Ще бъдете избрани и предпочетени за съвместна работа и съюз. Получавате любов, подкрепа и изцеление и се движите с настроение.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Действайте активно до обед. Пътувайте, пазарувайте на едро, уредете си среща с потенциални спонсори и подкрепете инициативите на децата. Ден и на доброволната жертва в името на близки и любими хора. Някой прехвърля имот и наследство, а друг печели дело. Дано жестовете ви се оценят. Не правете нищо по принуда, а по вътрешно усещане и сърдечен импулс.