Жена кашляла в продължение на 9 години – Вижте ужасяващата причина!

1
136
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Милка Савич, известна адвокатка от Загреб, девет години имала проблеми с мъчителна кашлица .. Никой от лекарите не установил точната диагноза.

Наскоро, докато отново се лекувала и мазала сливиците си, започнала да се задушава. След продължително кашляне тя изхвърлила червей дълъг десет сантиметра, който имал оранжева глава и тъмни точка на нея.

Савич се шокирала изключително много и не е успяла да хване червея, който се мушнал в канализацията, въпреки че това би помогнало на лекарите да определят точно какво е и как се е озовало в тялото на жената и дали той е причината за кашлицата от 2005 година.

Лекарите не успели да установят нищо цели 9 години. Първо решили, че е язва на стомаха, но всички тестове са били нормални, правили инхалации, но нямало никакви признаци за тежка болест. След това решили да направят снимка на белите дробове на жената и там забелязали нещо странно, но сметнали, че е пулсираща вена. В крайна сметка дори изпратили Милка на психиатър, търсили причината в стреса.

Милка опитвала и всякакви нестандартни лекарства, а накрая пробвала с прополис. След двамесеца през, които всеки ден е приемала прополиса тя се освободила от досадното „чуждо тяло“.

Как паразита стигнал до нейните бели дробове, остава тайна. Лекарите подозират, че той е влязъл в тялото й по време на пътуване в Австралия, след което започнала много да кашля.