Хороскоп за днес – 25 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
193
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 25 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес Коледният дух влиза в тежки битки с реалноста. Настроението ви може да се скапе след  остри сблъсъци. Засипват ни агресивни реклами. Поне в този ден е добре да няма негативни новини, но и това няма да ни бъде спестено. В деня преди новолунието тъмнината се активизира и се опитва да засенчи светлината на празничния ден. Не позволявайте да ви развалят настроението.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес трябва да си пределно отговорен, да изгониш от съзнанието си негативните мисли и да стоиш далече от фалша и лицемерието на двойнствените връзки. Коледата е време за семейни срещи. Остават сами тези, които имат неравностойни връзки. Ще си проличи кой на кого държи. Предстои новолуние с луннно затъмнение. Време е да се направи болезнен но нужен избор.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Коледа е. Неблагоприятен ден за старт на нови търговски дейности. Отложете командировки, останете с най-близките си хора. Всяка инициатива целяща печалба ще се провали. Не започвайте съвместен бизнес и не отваряйте точно днес новото си заведение. Всичко предприето с големи амбиции за печалба ще тръгне накриво. Хапвайте и пийвайте и нека Коледният дух не излиза от дома ви.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Тази Коледа идва с предупреждения за тежки събития. Предстоящото утре сутрин новолуние ще бъде придружено със слънчево затъмнение, което може да е знак за негативни събития в Китай, където ще мине сянката на затъмнението. Простете си взаимните грешки и обиди, съберете се на трапезата и дано Коледния дух бди над нас. Нищо амбициозно да не се започва. Нужно е смирение.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Коледа е, а търговците се опитват да влезат в храма. Точно днес не мислете за пари, не водете преговори и не започвайте важни инициативи в бизнеса. Отдайте се на благотворителност, бъдете с най-близките, ограничете контактите с тези, които носят дисбалас в живота ви. Утре сутрин предстои ограбващо силите ни новолуние придружено със слънчево затъмнение. Нужно е пречистване.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Този ден ще затвори една страница от живота ви, а утрешният ще отвори нова. Не бързайте да правите какъвто и да било избор. Предприетото днес с голяма амбиция ще тръгне накриво. Радвайте се на празничната Коледа, на усмивките на близките и децата и не взимайте важни решения. Оставете черната река на проблемите да се оттече. Утре ще ви завладее златната река от възможности.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ще отидете в крайности, ще нарушите диети и предписания. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са стомашни проблеми. Не се съгласявайте да замествате колега в следващите два дни. Би било добре да си вземете тридневен или едноседмичен отпуск. Едно отсъствие или проблем на колега може до обърка утрешната ви програма. Очертава се извънреден ангажимент.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Сянката на предстоящото новолуние поглъща Луната. Денят носи предупредителни сигнали. Обръщайте внимание на всяка подробност и детайл в отношенията. Не се занимавайте с делови задачи. Не канете странични хора на коледната трапеза. Бъдете само със семейството си. Не са изключени намеси и опити за въздействвие по отношение на един или друг избор и лична инициатива.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Тази Коледа е засенчена от приближаващото новолуние със затъмнение в знака на съседа ви Козирог. Отнасяйте се с внимание и разбиране към желанията и очакванията на близките си родени в тези дни. Не взимайте важни решения и не се занимавайте с бизнес дела. Всичко направено за пари ще тръгне накриво и ще ви коства много. Затъмнява се слънцето на големите ни амбиции.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Тъмнината на предстоящото новолуние поглъща Луната, затъмнява някои чувства и отношения и ни настройва на внимание. Денят е неблагоприятен за амбициозни начинания, за обсъждане и старт на делови проекти. Започнатото с желание за печалба ще тръгне накриво и няма да донесе чаканите ползи. Почивайте и релаксирайте в тесен кръг, подгответе коледната трапеза.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Контролирайте яденето и пиенето. Не отивайте в крайности. Всеки ваш грешен ход ще се използва. Може да ви стоварят чужди отговорности. Не приемайте да вършите чужда работа и не се месете в отношенията на околните. Нищо важно да не се започва. Ще потъне в прахта на забравата всяко дадено обещание за съвместна работа. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Коледа е, но тъмнината на предстоящото новолуние със слънчево затъмнение ще се опитва да ни помрачи настроението, да ни вкара в заробващи обещания и неравностойни връзки и да отнеме вярата и надеждата ни за нещо по-добро. Не се предавайте на негативизма и отчаянието, независимо как се подрежда живота ви. Благодарете за всичко и продължете напред.