Хороскоп за днес – 26 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
116
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 26 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Към 07ч 14 мин е новолунието в знака на Козирога. Слънцето и Луната са в съвпад с Юпитер и Меркурий отговарящи за търговското право и търговския регистър. От този ден може да бъдат осветени някои кухи фирми. Ще се обявяват фалити, които ще объркат живота на много хора. Сянката на Лунното затъмнение преминава през Китай и носи там рестрикции и повишени мита.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ще се събудите с прозрение за отношенията си с някого. Ще си дадете сметка кои са истинските ви приятели и благодетели и с кого е добре да се разделите. Всеки тръгва по пътя си. Доверете се на усещанията си. Днес и утре ще имате късмет при публични изяви и сценични участия. Ще ви направят безплатна реклама, ще осъществите връзка с евентуални спонсори и бъдещи партньори.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

. Раздайте ненужни вещи, които ще се окажат скъпоценност за някой друг. Ден за активна творческа и публична изява, за пътувания, командировки и срещи със спонсори. Водете преговори и опипвайте почвата в интересуващата ви посока. Нищо важно да не се започва, но е добре да отделите повече време за планиране и разбор на бъдещите дейности и инициативи.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ще се събудите с някакво усещане и прозрение за бъдещето. Следвайте тази посока, която усещате за правилна. Яжте само това, което ви се дояде и идете там, където вече ви е отвело сърцето. Едно приятно или неприятно чувство в гърдите ще ви подскаже верния или грешен избор и път. Доверете се на интуицията и сетивата, които ще ви предпазят от вредни и ненавременни ходове.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Луната е в съвпад със Слънце и Юпитер. Ще се раждат деца с тежка карма, но пазени от съдбата и призвани да спасят света. Доверете се на инстинктите и не правете нищо против желанията на тялото и душата си. Дори и с риск да обитите някого не яжте каквото не ви се яде. Ако мислите ви летят към някого, полетете и вие към него, вземете бързия влак или самолета и бъдете заедно.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Родените в първата декада получават видимо и невидимо покровителство. Утре и за другите ще има повече екстри и възможности. Това новолуние придружено със слънчево затъмнение ще отвее конкуреницята и ще позволи да получите заслужени награди за старанието си в работата и в любовта. Не бързайте да отклонявате или да приемате необмислени предложения. Утре е вашият ден.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

. Денят започва с новолуние придружено със слънчево затъмнение в знака на нехармоничния ви Козирог. Родените в първата декада трудно ще се измъкнат от служебните отговорности, но и да го направят пак ще си имат неприятности с тези, които са останали да ги заместват. Спазвайте закона, предписанията и разпоредбите. Днес и утре не подписавйте нови и неравностойни договори.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

От особено значение тази сутрин е да се доверите на интуитивните си прозрение и усещания. Ако нещо ви се дояде, знайте, че точно то е полезно за тялото ви. Ако почувствате привличане към някого, бъдете сигурни, че това е точният за вас партньор. Но ако към някого и нещо уетите студенина и негативизъм, бягайте от там, не се ангажирайте и обвързвайте с работа и любов.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Почивайте повече, оставете умът ви да спи и вземете решение осланяйки се на интуицията и на вътрешното си усещане за нещата. Тръгнете в тази посока, към която изпитвате афинитет и бъдете с тези хора, които неустоимо ви привличат. Днес не бива да се правят компромиси в отношенията и в храната, независимо какво се иска от вас и дали някой ще се обиди от решенията ви.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят започва със слънчево затъмнение във вашия знак, което ще затъмни някои положения, амбиции и връзки в живота ви. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Сянката на затъмненето ще мине над Азия, където може да се очакват проблеми в следващите дни. И за страната ни, която а свързана с Козирога денят носи предупреждения и ни настройва на внимание.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес хората с комплекси нямат шанс. Тези, които се доверят на интуицията и на вътрешното си усещане ще направят крачка напред. С някакво шесто чувство ще доловите коя е печелившата за вас посока, с кого да направите връзка, с кого да бъдете или да работите съвместно. Не яжте каквото падне, където и да е. Но ако нещо много ви се дояде наблегнете на него в следващите дни.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес се събуждате с някакво особено чувство и прозрение за бъдещето. Ако към определена храна или хора изпитате неприязън това е знак да не ядете тази храна и да се дистанцирате от тези хора. Но ако нещо много ви се дояде или сърцето ви иска да се видите с някого непременно го направете. Наблегнете на тази храна и на тези връзки, които неустоимо ви привличат.