„Българската Коледа“ - мустаци и връзкарство :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

„Българската Коледа“ - мустаци и връзкарство :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Продуцентът Евтим Милошев прекали като сложи детето си да води „Българската Коледа“. Събитието е кауза и надежда за десетки. Участието на иначе симпатичното момченце превърна Коледата да заприлича на училищно представление. В недалечното минало на това му се казваше връзкарство. Някак си има лош привкус да сложиш сина ти да води такова сериозно събитие.

Няма да правим анализ на безпомощните изпълнения и хаотичтия избор на песни и жанрове.

Май тази година „Българската Коледа“ ще се запомни с юнашките мустаци на господин Калоянчев, съпруг на председателката на парламента Цвета Караянчева. След "отзаде" , "отпреде"и БрекзиД, Караянчева можеше да накара съпруга си да махне това нещо от лицето си.

В никакъв случай не искаме да омаловажим „Българската Коледа“, напротив тя е чудесна проява на съпричастност и състрадание, но с такива меко казано представления със съмнителна стойност няма как да привлечеш търсеното милосърдие.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност