Висша Лига- Бонус за всеки гол! 29.12.2019г.

2
172
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Висша Лига- Бонус за всеки гол! Промоцията, предлагана от сайта за спортни залози- Уинбет, има много какво да предложи. За начало си представете да заложите на своя любим отбор от британското първенство и той да победи. Не само ще вземете вашия печеливш залог, а ще получите и бонус за всеки гол в срещата! Научете повече за промоцията долу!

Възползвайте се от нашия начален Ефбет бонус код, в случай че Уинбет не е вашето място за правенето на спортни залози онлайн. Така ще може да получите начален бонус до 200 лева. Може да го вземете директно от нашия бонус бутон, или да научите повече за неговите условия, като натиснете линка горе!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Бонус за всеки гол в Англия “Висша Лига”

Промоцията важеше за срещите на 26-ти декември, но ще важи и за тези на 1-ви януари 2020г. Това е и защо Ви я предлагаме. Преди да Ви кажем на кои срещи ще може да направите вашия квалифициращ залог, ще Ви разкажем повече за условията на промоцията.

За да се възползвате от промоцията, Вие трябва да сте регистриран потребител на Уинбет. Едно от най-важните неща е да спазвате ограничението за минимален коефициент и минимална сума за залог. Пазари с коефициент под 1.3 няма да Ви класират за промоцията. Минималният квалифициращ залог е 10 лева, или еквивалент в друга валута. Може да залагате с единични залози, както и с множествени. Позволени са и залозите “на живо”.

Нямате право да залагате с други бонус средства, както и да използвате функцията за затваряне на залози- “Кеш Аут“. Вие ще получите по един лева бонус за всеки гол от кръга, независимо на колко срещи сте заложили. Това звучи като един добър бонус, който да се добави към вашия акаунт. В сайта на Уинбет може да намерите неговите условия за превъртане.

Срещите на 1-ви януари са:

Брайтън – Челси
Бърнли – Астън Вила
Нюкасъл Юн – Лестър
Саутхямптън – Тотнъм
Уотфорд – Уулвърхямптън
Манчестър Сити – Евертън
Норич – Кристал Палас
Уест Хям – Борнемут
Арсенал – Манчестър Юнайтед

Следете блога на Бонус Кодове за повече актуални и интересни новини, около големите сайтове за спортни залози! Вижте и нашия начален Уинбет бонус код!