"Кауфланд" се оправда за коледните измами :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

"Кауфланд" се оправда за коледните измами :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Във връзка с подаден сигнал за несъответствие на цените, генерирани на везна и каса в магазин на Кауфланд от търговската верига ни изпратиха информация във вързка със случая.

Публикуваме едно към едно информацията от „Кауфланд“:

Във връзка с подаден сигнал за несъответствие на цените, генерирани на везна и каса в хипермаркета ни в квартал Малинова долина, искаме да Ви уведомим, че е извършена незабавна вътрешна проверка, която категорично показа, че цените, генерирани на каса за съответните продукти, са актуалните цени и те напълно съвпадат с цените от етикетите на свежа витрина. Несъответствието в цената на етикетите, генерирани от една от везните, е в резултат на временна техническа неизправност, която вече е отстранена. Уверяваме Ви, че към момента всички везни в обекта ни работят в пълна изправност.

Не правим компромис с коректното отношение и лоялността към потребителите, а доверието на клиентите е от първостепенно значение за нас.

Винаги сме на...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност