Прехвърляне на Фирма – Заявете Фирмена Промяна Онлайн | Центъра

1
185
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Сред най-използваните услуги са прехвърляне на фирма, ликвидация на фирма, смяна на адрес на фирма, всяка от които изисква висока прецизност и професионализъм, за да се избегнат възможни грешки. Вписването на промени на първоначално въведените в ТР данни е от изключително значение.

Смяна на адреса на фирма и запечатването на тази промяна са от особено значение за официалната кореспонденция, вкл. с държавни органи, НАП и прочие, както и за определяна на местната компетентност на някои органи.Ликвидация на фирма – този последен етап от съществуването на една фирма е съпътствано с поредица от дейности, които трябва да доведат до заличаването ѝ. Тази материя не е позната на всички притежатели на ЕООД, ООД и други видове фирми, по тази причина се препоръчва консултация от специалист при ликвидация на фирма, който да предотврати възможни проблеми и неприятности.Прехвърлянето на фирма най-общо може да се определи като промяна, към която трябва да се подходи с висока прецизност и професионализъм.

Заявете някоя от фирмените промени, която искате да бъде извършена, ние ще се свържем с вас за уточняване на подробности, след което ще изготвим документите и ще ви ги изпратим по е-mail. Необходимо е вие да ги разпечатате, подпишете, сканирате или снимате и да ни ги изпратите обратно по e-mail. В случай че желаете, всяка от нашите услуги , може да бъде извършена на място в офиса. Имайте предвид, че част от документите трябва да бъдат нотариално заверени.