Хороскоп за днес – 8 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
136
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 8 януари 2020г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед ще свършите много добра работа и ще привлечете съмишленици по всякакви въпроси касаещи работата, бизнеса и личните ви отношения. Рекламирайте се. Тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на личната ни инициатива. Привечер навлизаме в един от агресивните дни за месеца. Предстои пълнолуние, което ще е придружено с лунно затъмнение.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден за дебюти, за огледи, за представяния на проекти и предложения пред изпитни комисии и фирмени съвещания. Сега е момента да съберете и подходящия екип, с който ще работите, ще спортувате и тренирате. Разделяме се в групи по интереси и сфери на влияние. Не е добре за този, който остане сам и никъде не е включен в съвместни творчески и делови инициативи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес ще постигнете напредък във всеки разговор, особено ако се води с много хора, ако се търси единно мнение в групата, в която работите. Ще ви бъдат дадени допълнителни пълномощия и може да се сключат престижни договори. Никъде на отивайте неглиже. Може да вземете участие в непредвидени публични изяви, където ще сте обект на оглед и критика. Действайте активно и със замах.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Важен ден за привличане на нови съюзници и сътрудници. Влезте в нов екип и в нова група по интереси. Защитете гърба си и пряката си дейност чрез съвместни проекти и начинания. Нищо важно не отлагайте за следващите два дни, в които ще ви бъдат отнети позиции и пълномощия и по някакъв начин ще изпаднете в изолация. Сега е момента да стопите дистанциите с нужните ви хора.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на призив. Сега е момента да привлечете съюзници и съмишленици, спонсори и бизнес партньори от страната и от чужибна и да стартирате съвместни печеливши проекти. Проведете нужните събрания, консултации, разговори и сбирки на екипа и бордовете на директорите. Ден за стиковане на позиции и мнения и за трасиране на нова работна програма. Очертайте новата посока на развитие.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес е важно да си намериш мястото и точните хора, на които да разчиташ в бъдеще. Може да получите няколко отказа, може да станете обект на манипулация и използване, ако не сте в своя среда. До края на деня ще се случат събития, които ще ви ориентират къде ви е мястото и от къде е добре да бягате или да се изнесете. Ще имате поне два варианта, така че няма да ви липсва избор.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес ще загубят позиции соловите играчи, тези които не намират мястото си в нито една от групите, в които ги канят. Ще се наложи да направите избор, да се лишите от едно за сметка на друго, за да имате нужните протекции и защити. Подпишете или преподпишете договори, които ще ви осигурят нужните права и пълномощия, даващи възможност да запазите личната си марка и фирмен проект.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден с огромна регенерираща сила. Събираме се в групи по интереси. Лагерите в живота, в политиката и в бизнеса се оформят. Ще загуби този, който не е включен в екипни лични и творчески инициативи. Не може да страниш от колектива и да очакваш да те огрее някакво благоволение. Ден на подадените ръце независимо за какво и по каква причина. Апетитът и амбициите ви ще нарастват.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Проблемът ви в този ден идва от опасността да останете извън играта, да не присъствате или да закъснеете за събрания, за колегиални и шефски сбирки. Може да бъдете изтикани в края на опашката за повишения и екстри. Търсете начин да влезете в нов екип и в нова група по интереси, ако в старата не получавате подкрепа и разбиране. Отношенията са опънати до краен предел.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят отваря няколко възможности и варианти на избор. Вземете без протакане решения касаещи промени в работата и връзките. Не си позволявайте пасивност. Решете към кой лагер принадлежите, какви амбиции ще защитавате и какви идеали ще изповядвате. После няма да има връщане назад. В следващите дни животът ви може да се разбърка преди нещата да се оправят окончателно.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не отклонявайте покани. Може да ви се обадят с ценно предложение, което ще подобри материалното ви положение, ще ви устрои в нова среда, на нова работа и в нов творчески екип. Всичко предприето ще носи ползи и ще презарежда изтощените ви батерии. Съдбата ще ви срещне с любовта, а за някой и щъркелът ще кацне на покрива, ще ви зарадва с рожба или с внук.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес тръбачът-съдба свири сбор. От особено значение е всеки да се включи в подходящия за желанията и амбициите му екип. Не правете компромиси, не тръгвайте към работа, която ви е неприятна или не е от вашия ресор. Не се включвайте в инициативи, които ви настройват негативно и вкарват в ограбващи връзки. Доверете се на интуитивния си избор и няма да сбъркате.