Интересен бонус за баскетбол! 9.01.2020г.

1
189
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Интересен бонус за баскетбол! Специално за феновете на баскетболните залози, Уинбет отправя изключително интересно предложение. За всеки трипъл-дабъл и дабъл-дабъл от срещите в NBA, Вие ще получавате бонуси. Става въпрос за предстоящите кръгове на американското футболно първенство. Въпреки че днес е последният ден на промоцията, все още имате време да се възползвате от нея. Повече за промоцията научете долу.

Освен за Уинбет, нашият сайт има и изключително интересно предложение и за друг български сайт за онлайн залози. Само сега може да се възползвате от нашия начален Ефбет бонус код. От удебеления линк може да го вземете, както и да научите повече за него.

Дабъл дабъл и трипъл дабъл Бонус – NBA

За да участвате в този бонус е нужно да бъдете регистрирани потребители на сайта Уинбет, които успешно са направили своя първи депозит. Ако все още не сте, Ви съветваме да започнете вашия нов акаунт, като използвате нашия Уинбет бонус код.

Участие промоция взимате, като направите залог на срещите в НБА от 7.01.2020г, до днес- 09.01.2020г. Вашият квалифициращ залог е нужно да бъде на минимален коефициен 1.3. Ако желаете да получавате бонус за всяка среща, е нужно да направите отделен квалифициращ залог за всяка една от срещите. Нямате право да правите вашите залози с други бонус средства. Само залози преди началото на срещата се считат за квалифициращи. С други думи, нямате право да използвате “залози на живо”. Ето още важни условия:

Минималната сума за залог е 10 лева.
Нямате право на функцията за затваряне на залог- Кеш аут.

Всеки заложил получава по 10 лева бонус за всеки трипъл-дабъл и по 5 лева бонус за всеки дабъл-дабъл, направен в срещите на НБА. След получаването на вашият бонус, разполагате с 7 дневен срок за неговото разиграване. Повече за условията на превъртане на бонуса научете в официалния сайт на Уинбет. Следете нашия Бонус блог, за да получавате актуални новини и интересни предложения за големите онлайн букмейкъри.