Euro Mebel – Полезни статии

2
223
Добави коментар
fire19
fire19

Рециклирането на дюзи е процес, който може да спести много време и финанси на всеки собственик на автомобил. Използването на рециклирани инжектори може да се наложи, когато детайлите дадат внезапен дефект в работата на горивната система на двигателя и се налага спешната им подмяна.

Инжектори

Инжекторите, като всяка друга част на дизеловия двигател, имат собствен срок на годност и експлоатация без диагностика. Съществуват редица фактори, поради които дюзата може да загуби добрите си технически характеристики преждевременно:

попадане на вода в дизеловото гориво;
наличието на чужди частици или течности вътре в дюзата;
класическо износване на инжектора в резултат на използване на автомобила.

Най-изгоден вариант

Оригиналните части на водещи производители като Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas струват много скъпо. Поради тази причина най-изгоден вариант за вас при проблеми с инжекторите е да се обърнете към оторизиран сервиз, в който се предлага рециклиране на дюзи.

Рециклирането на инжектори

Рециклирането на инжекторите се извършва на професионални стендове и по технология на производителя. След приключване на процеса клиентът получава напълно работеща дюза със заводско качество, която отговаря на всички необходими показатели за работа, изисквани от производителите.

Ремонтна база
В ремонтната база на оторизиран сервиз София Дизел Център се извършва рециклиране на дюзи на марките Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др. В сервиза работи висококвалифициран екип от специалисти, който извършва качествено диагностициране, ремонт и рециклиране на дюзи.
София Дизел Център

София Дизел Център има дългогодишен опит в ремонта и рециклирането на дюзи. Благодарение на натрупаните знания, в ремонтната база на сервиза се работи с всякакви дюзи, произведени от Bosch, Denso, Delphi, Siemens. Ако установите неизправности в работата на инжекторите, незабавно се обърнете за съдействие към експертите от София Дизел Център – това ще ви спести много време, нерви и финанси!